در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:
به بازی گرفتن امنیت روانی کارگران به صنعت ضربه میزند/ پتروشیمی اروند در تعامل با نیروی انسانی خود تجدیدنظر کند
دبیر اجرایی خانه کارگر استان خوزستان در واکنش به اعتراضات اخیر کارگران پتروشیمی اروند، گفت: اولویت یک مدیر کارکشته، حفظ روحیه و شادابی کارگران در محیط کار است، زیرا این شیوه به افزایش تولید و بهرهوری بیشتر، کمک میکند.
قربان درویشی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به اعتراضات اخیر کارگری در شرکتهای پتروشیمی، گفت: متأسفانه در چند هفته اخیر، موج اعتراضات کارگری در پتروشیمی اروند شدت گرفته که این مسأله باعث نگرانی متولیان حامیِ کارگران از جمله خانه کارگر شده است.
درویشی افزود: متأسفانه از ابتدای امسال، با موج مشکلات کارگری در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی مواجه بودیم که خوشبختانه بخشی از آن با درایت و پیگیری مدیریت سازمان منطقه ویژه و فرماندار شهرستان بندر ماهشهر و تعاملی که با جامعه کارگری داشتند، برطرف گردیده و توانستیم آسیبهای وارده به صنعت و جامعه را به حداقل برسانیم، ولی متأسفانه در انتهای سال، باز موج اعتراضات آغاز گردیده و وقتی دلیل آنرا جستجو میکنیم، میبینم مشکل حادی نیست فقط با ضعف مدیریتی و مقاومت غیر ضروری مقابل خواست قانونی و حداقلی کارگران، بوجود آمده است.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان خوزستان گفت: جای تعجب است که شرکتی مانند پتروشیمی اروند که تا پیشازاین شرایط قابل قبولی داشت، به یکباره به کانون اعتراضات تبدیل شود. مشکلات مطرحشده توسط کارگران خواستههای غیرمعقولی نیست که مدیریت یک مجتمع عظیم صنعتی، نتواند آنرا برطرف نماید. کارگر میخواهد در روند اجرای طرح طبقهبندی مشاغل، نماینده داشته باشد، میخواهد حق تخصص در فیش حقوقی او لحاظ شود، میخواهد از آفت قرارداد حجمی در امان باشد، میخواهد حقوقش بخاطر انباشت اقساط، به نصف نرسد، میخواهد همان اندک رفاهیاتی را که در ادوار گذشته داشته، کماکان داشته باشد. اینها اگر عملی شوند، ما شاهد نمودِ مثبت آن در روند تولید و بهرهوری شرکت خواهیم بود، پس اینهمه مخالفت و ایستادگی مقابل خواست بهحق کارگر برای چیست؟
درویشی خاطرنشان کرد: به مدیران عامل شرکتهای پتروشیمی و سایر شرکتهای صنعتی و غیر صنعتی استان خوزستان توصیه میکنم که بهمحض شروع موج اعتراضی، شخصاً در بین کارگران معترض حضور یافته و بدون واسطه به گفتگو و تلاش برای ایجاد تعامل اقدام نمایند؛ زیرا هیچ کارگری خواهان توقف کار نیست، مگر اینکه بخواهد با استفاده از این اهرم، صدای اعتراض خود را به گوش مسئولین برساند.