خبرگزاری کار ایران

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان:

پایین بودن شاخص کلر در آب شرب برخی روستاهای خوزستان پذیرفتنی نیست

پایین بودن شاخص کلر در آب شرب برخی روستاهای خوزستان پذیرفتنی نیست
کد خبر : ۸۱۳۲۹۴

معاون استاندار و مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان با اشاره به مشکلات اعتباری گریبانگیر آب و فاضلاب روستایی استان، گفت: پایین بودن مطلوبیت شاخص کلر در آب شرب استان توجیه پذیر و پذیرفتنی نیست، چراکه همه مردم استان امکان تهیه آب بسته‌بندی یا خرید دستگاه تصفیه آب را ندارند.

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط مدیریت بحران خوزستان، کیامرث حاجی‌زاده روز یکشنبه در نشست کارگروه بهداشت و درمان استان در استانداری خوزستان اظهار داشت: ما از کمبود اعتبارات شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اطلاع داریم و می‌دانیم اگر تا به امروز حمایت استاندار نبود چند سال پیش تعطیل می‌شد، اکنون نیز انتظار میرود دیگر دستگاه‌ها به این شرکت کمک کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان با بیان این که استان خوزستان در پیک دوم بیماری‌ها قرار دارد، بیان کرد: با توجه به این وضعیت ضرورت دارد میزان کلرسنجی آب ۹۰  یا ۱۰۰ درصد باشد.

وی با اشاره به بیماری فراگیر بیماری اسهال و استفراغ در روستای ابوالفارس رامهرمز در سال گذشته، عنوان کرد: متاسفانه سال گذشته به دلیل برخی مشکلات موجود در آب شرب ابوالفارس و برخی از روستاهای باغملک تعداد زیادی از مردم با مشکل رو به رو شدند.

حاجی زاده با بیان این که اولویت نخست ما حفظ سلامت انسان‌ها است، گفت: مراکز بهداشت، فرمانداران و بخشداران دستگاه‌های متولی باید مشکلات آب شرب روستاهای منطقه خود را بررسی و نسبت به رفع آنها تلاش کنند.

وی با بیان این که بحران های متعدد خوزستان وظایف مدیران و مسئولان استان را مضاعف می کند، افزود: در سال پیش رو براساس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان میزان بارش‌ها در مهرماه نرمال و در آبان ماه بیش از نرمال است، لذا باید اقدامات پیشگیرانه از سیلاب در دست انجام باشند و کمبود اعتبارات بهانه ای برای انجام نشدن این اقدامات نباشد، اینکه برخی حداقل اقدامات به دلیل کمبود اعتبارات صورت نگیرد نشان از سوءمدیریت است.

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان شاخص سلامت را از جمله شاخصه‌های مهم کشور در منطقه خواند و بر وارد نشدن خدشه به این حوزه تاکید کرد و گفت: اولویت اول ما سلامت شهروندان است، چراکه در نبود سلامتی دیگر کارها و اقدامات معنی ندارند، لذا باید در حوزه سلامت در استان جدیت بیشتری صورت گیرد.

وی افزود: در حال حاضر در پیک دوم بیماری‌ها هستیم که ضرورت دارد آمادگی لازم  نسبت به این موضوع در استان وجود داشته باشد.

حاجی زاده خاطرنشان کرد: همچنین در بحث اربعین حسینی، باید آمادگی لازم را داشته باشیم انتظار می‌رود در ایام اربعین نیز مانند ایام سیل، آمادگی لازم در حوزه بهداشت وجود داشته باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز