خبرگزاری کار ایران

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان عنوان کرد:

وجود فقر آموزش در حوزه پیشگیری، آمادگی و مقابله با بحران‌ها

وجود فقر آموزش در حوزه پیشگیری، آمادگی و مقابله با بحران‌ها
کد خبر : ۷۷۷۰۴۹

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان با تاکید بر اهمیت آموزش در حوزه های پیشگیری و پیش بینی، گفت: در حوزه های پیشگیری، مقابله و آمادگی در برابر بحران ها در استان با فقر آموزش مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، کیامرث حاجی زاده در چهاردهمین کمیته علمی، آموزشی و فنی مدیریت بحران که روز یکشنبه ۲ تیرماه در اداره کل مدیریت بحران با حضور اساتید دانشگاه و مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد، اظهار داشت: این کمیته تاکنون برون داد خوبی از خود داشته است و حداقل عفت سمینار ملی و بین المللی  نتیجه فعالیت های این کمیته بوده است.

وی افزود: مدیران و تصمیم گیران ما باید با مقوله پیشگیری و پیش بینی نزدیک شوند و فرهنگ  آن را در میان مردم و مسئولان نهادینه کنیم؛ چراکه در بحث مدیریت بحران اولین مؤلفه پیش بینی و پیشگیری است و پدافند غیرعامل نیز براساس همین مولفه شکل گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: در این کمیته دید همه اساتید دانشگاهی باید دید پشگیرانه باشد چراکه وجود این نوع نگاه در کمیته بر نوع تصمیم گیری ها مؤثر خواهد بود.

 وی با بیان این که اولویت در حوزه آموزش توجه به مساله پشگیری است، گفت: اولین کسانی که باید در این حوزه آموزش ببیند متولیان هستند، چراکه عدم فهم درست مدیران از این مساله نه تنها موجب برطرف شدن بحران نمی شود بلکه به خودی خود بحران را نیز تشدید می کند.

حاجی زاده با اشاره به کثیر بودن جامعه هدف بیان کرد: در سیلاب اخیر اگر مردم همراه با مسئولان نبودند خسارت زیانباری داشتیم، لذا توجه و در اولویت قرار دادن جامعه هدف در حوزه آموزش بسیار از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان این که شیوه های آموزشی باید نِوین شوند توضیح داد: فضای مجازی امکان بسیار خوبی برای ارایه آموزشهای لازم است و همه آحاد جامعه به آن دسترسی دارند، امروزه دیگر ذائقه مردم از روش هایی مانند پمفلت و بروشو و کتابچه و سخنرانی پر شده است و آنچیزی که امروز نسل جدید به ان علاقه مند هستند استفاده از شیوه های نوین اموزشی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان با استفاده از ساخت انیمیشن، موشن گرافی و ارایه اینفوگرافی های مؤثر در ارایه آموزشهای مقابله با بحران ها و افزایش تاب آوری، بیان کرد: اگر بنا است خیلی از مسائل را در ذهن کودکان و نوجوانان نهادینه کنیم باید ابتدا ذائقه آنها را شناسایی کنیم؛ چراکه ذائقه کودکان و نوجوانان امروز نسبت به گذشته متفاوت است.

وی ادامه داد: آموزش مدیریت بحران در برنامه سال جاری ما قرار دارد که باید همانند سال گذشته به جد و به خوبی پیگیری و انجام شود و محتوای برنامه در سال جدید نسبت به سال گذشته از افزایش بیشتری برخوردار باشد.

حاجی زاده بیان کرد: سال گذشته در برگزاری کارگاه های آموزشی مدیریت بحران دست به بومی سازی زدیم و از اساتید بومی استفاده کردیم در حالی که در سال های قبل از تهران اساتیدی به استان می آمد.

وی آموزش در حوزه های شایع در استان مانند سیل، زلزله، آتش سوزی و توجه به محیط زیست را ضروری دانست و گفت: معضل اصلی ما این است که فرهنگ محیط زیستی ما دچار مشکل شده است و توجه کافی در این زمینه وجود ندارد، لذا این قبیل مسائل باید به جامعه هدف آموزش داده شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز