معاون تولید دامی جهاد کشاورزی خوزستان خبر داد:
افزایش ۲۱ درصدی تولید گوشت مرغ در استان خوزستان
معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان از بهبود تولیدات دامی این استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان: محمد مشکورزاده با بیان این خبر گفت: در ۷ ماهه نخست سال جاری ۵۰ هزار و ۱۶ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید شده که نسبت به سال گذشته ۲۱ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه جوجه ریزی انجام شده در این مدت ۲۶ میلیون و ۳۲۴ هزار قطعه بوده افزود: این میزان جوجه ریزی نسبت به سال گذشته بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه افزایش را نشان می دهد.
محمد مشکورزاده میزان تولید گوشت مرغ در مهرماه سال جاری را ۶ هزار و ۶۱۶ تن اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد رشد داشته است.