رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اعلام کرد:
برگزاری جلسه آموزشی ویژه قصابان شهرستان شادگان
در این جلسه آموزشی، در خصوص اهمیت بهداشت و سلامت مواد غذایی، عوامل تهدید کننده سلامت گوشت، نقش قصابان و سلاخان در تامین سلامت گوشت مطالبی مطرح گردید.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شادگان گفت: با توجه به اینکه یکی از وظایف دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت میباشد و لزوم رعایت نکات بهداشتی بسیار مهم است لذا در این راستا با هماهنگی رئیس اتحادیه صنف قصابان شهرستان شادگان و با حضور کلیه قصابان شهرستان کلاس آموزشی در محل اتحادیه این صنف برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، دکتر رضا حفیظی امروز با اعلام این خبر افزود: با توجه به ارتقاء سطح بهداشتی فرآوردههای خام دامی و به جهت آشنایی هرچه بیشتر صنف قصابان با آخرین دستورالعملهای دامپزشکی، این جلسه آموزشی تشکیل شد و مطالبی در خصوص اهمیت بهداشت و سلامت مواد غذایی، عوامل تهدید کننده سلامت گوشت، نقش قصابان و سلاخان در تامین سلامت گوشت مطرح شد.
حفیظی تصریح کرد: یکی از راههای بسیار مهم درخصوص جلوگیری از بیماریهای مشترک، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به شهروندان درخصوص چگونگی تهیه فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت مرغ و تخم مرغ و آموزش به عرضه کنندگان این فرآوردهها میباشد.