با حضور جمعی از شاعران برتر خوزستان؛
دومین دوره شب شعر «خیمههای سوخته» در ماهشهر برگزار شد
این مراسم به همت شرکت عملیات غیرصنعتی صنایع پتروشیمی، شب گذشته و در مجتمع فرهنگی باقرالعلوم «ع» شهرک بعثت ماهشهر برگزار شد.
دومین دوره شب شعر «خیمههای سوخته» به مناسبت ایام محرم و عزاداری اباعبدالله الحسین «ع»، به دعوت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت عملیات غیر صنعتی ماهشهر و با همکاری مجتمع فرهنگی باقرالعلوم «ع» شهرک بعثت با حضور تنی چند از شاعران مطرح استان خوزستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از بندر امام خمینی «ره»، در ابتدای این مراسم، ذوالفقار شریعت به جا یگاه عاشورا در شعر و ادب فارسی اشاره کرده و گفت: عاشورا و ادبیات ایران خدمات قابل توجهای به یکدیگر کردهاند، تا جاییکه به جرات میتوان گفت یکی از علل جاودانگی حماسهٔ عاشورا، ادبیات و بخصوص شعر فارسی است، و همچنین یکی از دلایل غنای محتوای شعر آئینی و حماسی فارسی، تأثیری بوده که عاشورا بر فرهنگ ما داشته است.
شریعت ادبیات عاشورا را به دو دوره قبل و بعد از انقلاب اسلامی تقسیم کرده و افزود: در گذشته، مضامین قابل توجه در شعر آئینی و بخصوص عاشورایی، حزن و اندوه و ظلم ستیزی بوده، ولی بعد از انقلاب اسلامی ایران، شاعران ما تحت تأثیر هشت سال دفاع مقدس، و نگاه ویژه به حماسه عاشورا، توانستند یک ویژگی دیگر از نوع حماسی خلق کرده و در همین دوره است که برای اولین بار ما شاهد ورود بانوان شاعر حماسه سرا در کشور هستیم.
وی همچنین رویکرد شاعران این دوره به شعر نیمایی و سپید را، یکی دیگر از ویژگیهای شعر آئینی و عاشورایی پس از انقلاب دانست.
این شاعر و پژوهشگر ادبی از شاعران و اهالی قلم خواست تا با پرداختن به وقایع اطراف گودال قتلگاه، به کشف واقعیات و درسهای دیگر از این حماسه بینظیر بپردازند.
در ادامه شاعران حاضر از جمله: قاسم آهنین جان، علیرضا شکرریز، داودرضا کاظمی، زهرا شعبانی، فردین کوراوند، وحید کیانی، محدثه الماسی، ذوالفقار شریعت، عبدالعظیم عربی، گودرز عباسی، مجید قائدی و بهمن ساکی به شعر خوانی پرداختند.
در پایان این مراسم، توسط غلامی، مدیرعامل شرکت عملیات غیر صنعتی، و شلیلیان، مدیر مجتمع فرهنگی باقرالعلوم «ع»، لوح تقدیر به شاعران شرکت کننده اهداء شد.
به علت عدم اطلاع رسانی صحیح، از این مراسم با کیفیت، استقبال چندانی نشده بود.
یکی از نکات قابل تأمل در این مراسم، دلخوری و گله مندی شاعران دعوت شده از برگزار کنندگان این مراسم بود که اعتقاد داشتند، مورد بی توجهی و بی مهری میزبان قرار گرفته اند و اینگونه برخوردها را نه شایسته جایگاه عاشورا و نه شایسته شاعران عاشورایی دانستند.