با حضور استاندار و فرمانداران استان برگزار شد؛
کارگاه آموزشی آشنایی با ویژگیهای سرزمین خوزستان
استاندار خوزستان هدف از برگزاری این کارگاه را ایجاد حساسیت مثبت و شفاف دربین مسوولان برای شناخت بیشترخوزستان، و ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری آن عنوان کرد.
کارگاه آموزشی آشنایی با ویژگیهای سرزمین خوزستان با حضور استاندار و فرمانداران این استان و دو تن از اساتید تهران، درسالن همایش استانداری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، استاندار خوزستان طی سخنانی هدف از برگزاری این کارگاه را ایجاد حساسیت مثبت و شفاف در بین مسوولان برای شناخت بیشتر خوزستان، تاریخ سیاسی و اجتماعی و نیز توانمندیها و ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری آن عنوان کرد.
عبدالحسن مقتدایی گفت: شناخت ما از استان خوزستان باتوجه به جایگاه ملی آن، اعم از حیثجمعیت، اقتصاد و فرهنگ، بسیارمهم است. ساختن خوزستانِ دارای آینده درخشان، مرهون شناخت جامع ما ازهمین قابلیتها ست. خوزستان آینده درخشانی دارد اما اگر ما هماهنگی لازم را نداشته باشیم آیندگان، ما را نمیبخشند.
مقتدایی افزود: تاریخ و فرهنگ خوزستان باید حفظ شود. شاید بخشی از تاریخ این استان مطلوب نباشد. اما همان بخش هم متعلق به خوزستان و کشور است.
استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: ماهشهر یک شهر صنعتی است که اگر ریشه این صنعتی بودن را پیدا کنیم متوجه میشویم تاریخی گسترده و غنی پشت آن است. لذا اگر نسبت به استان خوزستان و شهرستانهای آن شناخت کافی داشته باشیم میتوانیم محرومیت را از این استان ریشهکن کنیم.
وی با اشاره به افتتاح اخیر بندر شادگان گفت: تالاب شادگان از ظرفیت بسیارخوبی درحوزه گردشگری و اشتغال زایی برخور دار است. لذا خوزستان نباید با وجود چنین ظرفیتی محرومیت داشته باشد.
مقتدایی ادامه داد: ارتباطات بین شهرهای استان بصورت سنتی است و شهرستانها میتوانند از امتیازات و ظرفیتهای خود استفاده کنند. هدف ما این است که مشترکات بین شهرستانها شناسایی شوند و از قابلیتها هم استفاده کنند.
دکتر مهدی حجت، استاد دانشگاه تهران نیز در این کارگاه با اشاره به سامان فرهنگی و اجتماعی جوامع کوچک سنتی و پیچیدگیهای جوامع پشرفته کنونی گفت: تاقبل از پیدایش مجلس، حل امور عمومی مردم برعهده خود آنان بود اما با پیچیدگی جوامع، روز به روز دخالت مدیران درامور و شکل زندگی مردم بیشترشده است.
وی گفت: امروزه نقش مدیریت درشکل دادن زندگی مردم بیشتر، و نقش خود مردم کمررنگ شده است.
دکتر حجت گفت: اما سوال اینجاست که با توجه به اینکه مدیریت برای جامعه تصمیم گیراست، میبایست چه شناختی از جامعه و خود مردم داشته باشد؟
وی افزود: به عبارت دیگر ما چه مجوزی و چه پیشینهای برای اتخاذ هرتصمیمی که درجزییترین امور مردم موثراست، داریم؟
این استاد دانشگاه تهران گفت: گام نخست دراین زمینه، همانا شناخت امکانات و ظرفیت هاست. اگر دستگاه تحت مدیریت خود را با تمام جزییات و خصوصیات نشناسیم، نمیتوانیم از حداکثر ظرفیت آن استفاده کنیم. ما باید جامعه تحت مدیریت خود، تاریخ و فرهنگ مردم آن را بشناسیم تا تصمیمات درستی اتخاذ کنیم.
دکتر حجت افزود: ما نیازمند شناخت مجموعهای که با آن سروکار داریم، هستیم. شناسایی آن جامعه، جزییات و خصوصیات آن در مدیریت به ما کمک میکند که چه جوری با آن رفتار کنیم.
وحید قاسمی مشاور استاندار خوزستان در امور میراثفرهنگی و گردشگری نیز قبل از شروع این کارگاه، گزارشی از ظرفیتهای میراثی و گردشگری خوزستان و اهداف برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با ویژگیهای سرزمین خوزستان ارایه داد.
این کارگاه به مدت یک روز(صبح و بعدازظهر) درمحل استانداری خوزستان ادامه داشت.