از سوی سرپرست معاونت بهداشت محیط شوشتر؛
فعالیتهای مهم واحد بهداشت محیط شوشتر تشریح شد
اهم این فعالیتها که در سه ماهه دوم سال جاری صورت گرفته، شامل بازدید از مراکز تولیدی غذا، آب آشامیدنی و بهداشت محیط است.
اهم فعالیتهای واحد بهداشت محیط در سه ماهه دوم سال جاری در شوشتر اعلام شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از شوشتر،، فریدون فرهادی سرپرست معاونت بهداشت، فعالیتهای مهم واحد بهداشت محیط را به شرح زیر اعلام کرد:
۱ - تعداد ۳۹۷۲ مورد بازدید از مراکز تهیه توزیع مواد غذایی.
۲ - معرفی ۲۹مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به تعزیرات حکومتی.
۳ - پلمپ ۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف.
۴ - نمونه برداری ۷۱ مورد مواد غذایی در سطح عرضه جهت آزمایشات شیمیایی و میکروبی.
۵ - معدومی(۳۹۷کیلو گرم) مواد غذایی فاسد شدنی.
۶ - نمونه برداری ۵۱ مورد نان تولیدی نانواییها به منظور کنترل جوش شیرین.
۷ - صدور ۸۵ مورد اخطاریه بهداشتی برای متصدیان متخلف مواد غذایی.
۸ - صدور ۸۱ مورد اخطاریه بهداشتی برای افرادی که با دفع غیر بهداشتی مواد زائد، موجب آلودگی محیط روستاها شدند.
۹ - به منظور کنترل کیفی(شیمیایی و میکروبی) آب شرب شهری و روستایی، تعداد ۳۳۴ مورد نمونه برداری و آنالیز آب انجام شد.
۱۰ - تعداد ۸۸۳۵ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی شهری و روستایی.
۱۱ - تشکیل ۵ جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در شهر شوشتر، گوریه و شرافت.
۱۲ - معرفی۲۰ مورد تخلف بهداشتی طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی و ماده۱۴ قانون مواد خوردنی و آشامیدنی به دادستان شهرستان.