رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اعلام کرد:
برگزاری دوره آموزشی بهداشت گوشت در باغملک
در این دوره آموزشی، نکاتی در مورد نحوه صحیح و رعایت دقیق موازین بهداشتی و همچنین نکاتی در مورد بیماریهای مشترک و خطرات ناشی از شیوع آن مطرح شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان باغملک گفت: یک دوره آموزشی با موضوع بهداشت گوشت از زمان کشتار دام تا زمان ورود لاشه به واحد قصابی و عرضه آن به شهروندان با حضور جمعی از قصابان شهر باغملک در محل اداره دامپزشکی شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، داریوش ملک احمدی ابراز داشت: در این دوره آموزشی، نکاتی در مورد نحوه صحیح و رعایت دقیق موازین بهداشتی و همچنین نکاتی در مورد بیماری های مشترک و خطرات ناشی از شیوع آن مطرح شد.
وی افزود: همچنین در مورد رعایت شرایط بهداشتی و نواقص موجود در بعضی از قصابی ها و جمع آوری کشتار غیر مجاز در منطقه نکاتی بیان شد.
در ادامه، تعدادی از قصابان به بیان دیدگاه و مشکلات خود پرداختند و ملزم به رعایت بهداشت واحد، گذاشتن یخچال ویترین دار، عدم کشتار غیر مجاز، جمع آوری قلاب ها خارج از واحد قصابی و آویزان نکردن لاشه بیرون از واحد قصابی شدند.