خبرگزاری کار ایران

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان خواستار شد؛

حضور فعال‌تر بانوان نخبه خوزستانی در فعالیت‌های اجتماعی

حضور فعال‌تر بانوان نخبه خوزستانی در فعالیت‌های اجتماعی
کد خبر : ۱۸۸۱۹۴

تشکیل مجمع بانوان پزشک اهواز فرصت مناسبی برای رسیدن به بخشی از وظایف ذاتی و فعالیت‌های اجتماعی و ورود به عرصه مسئولیت‌های اجتماعی است.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با تاکید بر حضور فعال تر بانوان نخبه خوزستانی در فعالیت های اجتماعی گفت: نخبه بودن بانوان می طلبد که حضور این قشر از جامعه در امور اجتماعی بیشتر باشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، " الهه موالی زاده " در اولین نشست مجمع بانوان پزشک اهواز که توسط حوزه امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی اهواز در محل این دانشگاه برگزار شد اظهار کرد: یکی از مشکلات عمده استان خوزستان این است که حضور نهادهای اجتماعی کم رنگ شده ونهادهای فعال استان عمدتاً یا سیاسی و یا خیریه است که عموماً به مسائل مالی و معیشتی جامعه فکر می کنند.

وی خطاب به بانوان پزشک بیان کرد: بانوان پزشک با استفاده از تخصص خود می توانند درامور خیریه نقش های بسیار مهمی داشته باشند.

مشاور استاندار خوزستان در امور بانوان گفت: شهروندان باید نسبت به آنچه که پیرامون آن ها اتفاق می افتد حساس بوده و احساس کنند هرچه در جامعه اتفاق می افتد در زندگی تمام افرادآن جامعه تأثیر گذار است.

مدیر کل امور بانون و خانواده استانداری خوزستان در ادامه به مسئله خیرین سلامت اشاره کرد و از بانوان پزشک خواست با راه اندازی مجمع بانوان پزشک اهواز باب خیری در توسعه روحی، روانی و اجتماعی جامعه داشته باشند.

در این نشست همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: تشکیل مجمع بانوان پزشک اهواز فرصت مناسبی برای رسیدن به بخشی از وظایف ذاتی و فعالیت های اجتماعی و ورود به عرصه مسئولیت های اجتماعی است.

" اسماعیل ایدنی " گفت: در بسیاری از کشورهای جهان سازمان های مردم نهاد مستقل از دولت و حاکمیت ها تشکیل میش شوند و نقش بسیار مهمی در پیگیری مطالبات اجتماعی و پر کردن خلاء هایی که حاکمیت ها قادر به ورود به این خلاء ها نیست دارند.

وی بیان کرد: گام نخست تشکیل این مجمع برداشته شده است و امیدواریم شاهد این باشیم که بستر و فضایی ایجاد شود تا قشر عظیم بانوان در حوزه های مختلف سلامت، محیط زیست، فرهنگ و فعالیت های اجتماعی نقش قابل توجهی داشته باشند.

ایدنی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور گفت: این طرح هم اکنون بیشتر به درمان می پردازد که رضایت مندی بسیار مناسبی در سطح وسیعی از جامعه ایجاد کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: عدالت در سلامت یعنی برخورداری تمام افراد جامعه از خدمات سلامت بصورت یکنواخت و یکپارچه که با اجرای طرح تحول نظام سلامت تا حد زیادی این امر محقق شده است. همچنین اتفاق بسیار خوب دیگری که در این طرح افتاده این است که میزان پرداختها از جیب مردم به حداقل رسیده و هر شخصی که در بیمارستان های تابعه وزارت بهداشت بستری شود تنها ۱۰درصد از هزینه ها را پرداخت می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به اینکه بسیاری از فعالیت ها در حوزه سلامت نیاز به منابع مالی بیشتری دارد گفت: در مقایسه با استان‌های دیگر، استان خوزستان در زمینه خیرین سلامت کمتر فعالیت داشته که انتظار می‌رود با اشاعه فرهنگ خیریه در استان و آگاه کردن مردم به مسئولیتهای اجتماعی خود گام موثری در این زمینه برداشته شود.

در پایان، حاضرین به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص تشکیل مجمع خیرین سلامت بانوان پزشک پرداختند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز