کسب استاندارد بینالمللی ISO 50001 توسط پتروشیمی مارون

پتروشیمی بوعلی در سال ۱۴۰۳، با اجرای پروژههای توسعهای و بهینهسازی خطوط تولید، موفق شد ظرفیت تولید خود را افزایش دهد و هزینههای عملیاتی را کاهش دهد.
به گزارش ایلنا، تدوین سیاست انرژی، شناسایی مصرفکنندگان عمده انرژی، تعیین شاخصهای عملکرد انرژی (EnPI)، و تنظیم اهداف و برنامههای عملیاتی برای کاهش مصرف از جمله مهمترین مولفههای مورد نیاز برای اخذ این گواهینامه است.
بهینهسازی تجهیزات، آموزش کارکنان و پایش مصرف انرژی، استفاده از ابزارهای دقیق برای رصد مصرف انرژی و ارزیابی پیشرفت در دستیابی به اهداف، بررسی دورهای سیستم مدیریت انرژی و بهروزرسانی آن نیز از نکات مهمی است که سازمان های مورد ارزیابی قرار گرفته باید در تمام این آیتم ها موفق عمل کنند.
«پتروشیمی مارون» برای تحقق این هدف و کسب این گواهینامه سلسه اقداماتی را با همت تیم منسجم خود آغاز کرد و موفق شد نقاط پرمصرف خود مانند تقطیر، رآکتورها و کمپرسور را شناسایی کند.
کارشناسان مارون همچنان توانستند با کاهش مصرف سوخت های فسیلی هزینه ها را به نسبت قابل ملاحظه ای کاهش دهند.
بالطبع کاهش مصرف انرژی مستقیماً به کاهش انتشار گازهای گلخانهای ( CO2) و آلایندهها ( NOx) انجامید ، که با اهداف زیستمحیطی و نهایتا کسب این گواهینامه همخوانی داشت.
ISO 50001 یک استاندارد بین المللی در حوزه مدیریت انرژی است که عموم سازمانها برای کسب این گواهینامه معتبر بینالمللی میبایست پارامترهای مهمی را مدنظر قرار دهند.