رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز اعلام کرد:
وقوع بیش از ۲ هزار حیوان گزیدگی در سال جاری در اهواز/ابتلای بیش از ۷۴ هزار نفر به کرونا در شرق اهواز
رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز از ۲ هزار و ۲۳۹ مورد حیوان گزیدگی که بیشتر آن متعلق به سگهای بلاصاحب است در این شهرستان خبرداد و گفت: در سال جاری بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال برای خرید داروی حیوان گزیدگی هزینه شده در حالی که هزینه عقیم سازی سگ بین ۷۵۰ هزار تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، امراله مردانی امروز سهشنبه ۲۴ اسفندماه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیش از ۱۸۰ هزار تست در مراکز شرق اهواز انجام شد که ۷۴ هزار و ۵۷۱ مورد آن مثبت بود.
وی با بیان اینکه در طرحهای غربالگری محله به محله که از نزدیکان مبتلایان انجام میشد نیز بیش از این تعداد تست رپید گرفته شد، افزود: تاکنون از میان افراد ۱۸ سال به بالا در شرق اهواز ۹۵.۵ درصد دُز اول، ۸۳.۷ درصد دُز دوم و ۴۱.۵ درصد نیز دُز سوم واکسن خود را دریافت کردهاند.
آمار واکسیناسیون شرق اهواز از میانگین کشوری بالاتر است
رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز با اشاره به تزریق ۳۰ هزار دُز واکسن در طرح اتوبوس سیار واکسیناسیون، گفت: تاکنون ۱۵ درصد جمعیت استان واکسن کرونا را دریافت نکردهاند و در شرق اهواز میزان واکسیناسیون از میانگین کشوری بیشتر است.
وی از راهاندازی چندین مراکز بهداشتی جدید و جابجایی برخی از آنها با مکانهای بهتر در دوران کرونا خبر داد و گفت: همچنین تاکنون ۹ هزار و ۱۰۰ نفر از کودکان ۵ تا ۱۱ سال واکسن را دریافت کردهاند.
مردانی با اشاره به افزایش آمار حیوان گزیدگی از سال ۹۴ به بعد در اهواز، عنوان کرد: میزان حیوان گزیدگی در سال ۹۴ از ۵۰۰ نفر به ۲ هزار و ۲۳۹ نفر در سال جاری رسیده که بیشتر آن متعلق به سگهای بلاصاحب است.
وی با بیان اینکه برخی آثار حیوان گزیدگی مانند قطع عضو جبران ناپذیر است و در صورت سرایت بیماری هاری به انسان ۱۰۰ درصد کشندگی دارد، گفت: به ازاء هر حیوان گزیدگی در اهواز حدود ۱۰ میلیون تومان برای واکسن و دارو توسط بهداشت هزینه میشود.
هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی در ۹ ماهه نخست سال جاری برای حیوات گزیدگی
رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز میزان حیوان گزیدگی در استان را حدود ۸ هزار نفر در سال عنوان نمود و بیان کرد: انجام نوبتدهی الکترونیکی آزمایشات ازدواج، ارائه خدمات دندانپزشکی به یکهزار و ۱۰۰ در قالب اردوی جهادی، راهاندازی مرکز امحاء زباله برای اولین بار در مراکز بهداشت استان، پلمپ اصناف متخلف و تعیین پیمانکار برای جمعآوری زبالههای عفونی مراکز خصوصی و مطبها از جمله اقدامات مرکز بهداشت شرق اهواز در سال جاری است.
وی در پایان، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در شرق اهواز را ۶۰ درصد اعلام کرد.
گفتنی است؛ شرق اهواز جمعیتی بالغ بر ۶۴۸ هزار نفر دارد.