مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان اعلام کرد:
۲۱۶ پروژه تحقیقاتی و پژوهشی در شرکت فولاد خوزستان اجرا شد
از مهمترین این پروژهها، میتوان به ساخت کاتالیستهای بخش احیاء، ترانس کورههای پاتیلی، دستیابی به دانش فنی تولید بریکت از آهن اسفنجی و ساخت الکتروموتورهای سنگین جرثقیلهای فولادسازی اشاره کرد.
ایلنا: مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان اعلام کرد: تاکنون ۲۱۶ پروژه تحقیقاتی توسط این شرکت اجرا شده که نتایج مثبتی برای صنعت فولاد کشور به همراه داشته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، عبدالمجید شریفی گفت: از مهمترین پروژههای تحقیقاتی شرکت میتوان به ساخت کاتالیستهای بخش احیاء، ترانس کورههای پاتیلی، دستیابی به دانش فنی تولید بریکت از آهن اسفنجی و ساخت الکتروموتورهای سنگین جرثقیلهای فولادسازی اشاره کرد.
وی افزود: برخی از پروژههای اجرا شده در این شرکت، منجر به بومی سازی و قطع وابستگی به خارج برای تامین قطعات مورد نیازصنعت فولاد شرکت شده و میلیاردها ریال صرفه جویی برای کشور ایجاد کرده است.
شریفی با اشاره به حمایت شرکت از پایان نامههای دانشجویی مرتبط تصریح کرد: در حال حاضر سالانه بین ۲۰ تا ۳۰ میلیارد ریال در این شرکت صرف تحقیقات و پژوهش میشود؛ ضمن اینکه از نظر تامین بودجه، محدودیتی برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی در شرکت وجود ندارد.
وی تحقیقات را لازمه توسعه دانست و گفت: واحد تحقیقات و پژوهش شرکت فولاد خوزستان علاوه بر تعامل مطلوب با دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور، موفق به امضای چند تفاهمنامه با این مراکز شده است.