خبرگزاری کار ایران

غمگین در جلسه برنامه ریزی نحوه تعامل به کارگیری نیروها در طرح ۲۸ مخزن:

نیروی بومی تعهد و دلسوزی بیشتری برای پیشرفت منطقه خود دارد/ لزوم توجه به آموزش تخصصی نیرو های بومی

نیروی بومی تعهد و دلسوزی بیشتری برای پیشرفت منطقه خود دارد/ لزوم توجه به آموزش تخصصی نیرو های بومی
کد خبر : ۱۰۵۲۳۴۶

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: آشنایی با محیط، دلسوزی برای پیشرفت منطقه خود، نفوذ کلام و اثربخشی بیشتر در حوزه اجرا، از جمله مزایای استفاده از نیروهای بومی است.

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه استان، ارسلان غمگین روز یکشنبه ۲۴ اسفند ماه در حاشیه جلسه برنامه ریزی در خصوص نحوه تعامل به منظور به کارگیری نیروها از طریق پیمانکاران مربوطه در طرح نگهداشت و افزایش تولید ۲۸ مخزن نفتی که با حضور مدیریت و مجری طرح ۲۸ مخزن، جانشین مجری طرح، مدیرکل روابط عمومی مناطق نفت خیز جنوب، رییس انجمن صنفی مراکز کاریابی غیر دولتی، روسای کاریابی های کلان شهر اهواز و مدیر کار آفرینی و اشتغال و رییس اداره بازرسی اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه برای ایجاد گردش کار جهت معرفی نیروهای مورد نیاز این طرح برگزار شد.

وی افزود: با هماهنگی های صورت گرفته جذب تمامی این نیرو ها باید با هماهنگی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان و از طریق کاریابی های استان صورت بگیرد.

غمگین ادامه داد: در این نشست مقرر شد شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نام پیمانکاران، تعداد نیرو های مورد نیاز و موقعیت جغرافیایی محل کار را مشخص کرده و اعلام کنند و اداره کل نیز بر این اساس کاریابی ها و ادارات کار شهرستانها را برای انجام کار معرفی کنند تا وارد فاز اجرایی شویم.

وی در پایان با تاکید بر جذب نیرو های بومی خاطر نشان کرد: آشنایی با محیط، دلسوزی برای پیشرفت منطقه خود، نفوذ کلام و اثربخشی بیشتر در حوزه اجرا و عملکرد، از جمله مزایای استفاده از نیروهای بومی است.

غمگین تصریح کرد: انتخاب افراد بومی با توجه به حس تعلق و شناخت بیشتر از محیط، محاسن و بیشتری را برای شهر به همراه داشته و نقش موثری در کاهش بیکاری در استان دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید آموزش نیروی انسانی بومی متخصص جهت افزایش ظرفیت استفاده پیمانکاران در منطقه را جدی بگیریم، تصریح کرد: با توانمند سازی نیروهای بومی و تربیت نیرو های متخصص میتوان ظرفیت استفاده از نیروهای بومی در منطقه را افزایش داد و موجب کاهش آمار بیکاری و افزایش امید در میان جوانان شد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز