خبرگزاری کار ایران

در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی اعلام شد؛

رتبه نخست آبزی پروری در کشور برای خوزستان/ ضرورت شرایط لازم برای جذب سرمایه‌گذار در بخش کشاورزی

رتبه نخست آبزی پروری در کشور برای خوزستان/ ضرورت  شرایط لازم برای جذب سرمایه‌گذار در بخش کشاورزی
کد خبر : ۱۰۳۵۷۳۳

استاندار خوزستان، ضمن معرفی جایگاه نخست استان در بخش آبزی پروری، بر ایجاد شرایط لازم، به‌منظور جذب سرمایه گذران در بخش کشاورزی نیز، تأکید کرد.

به گزارش ایلنا از خوزستان، غلامرضا شریعتی در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی، به‌صورت ویدئو کنفرانس در حضور رئیس‌جمهور، اظهار کرد: کشاورزانی که امروز مورد تقدیر قرار گرفتند، با استفاده بهینه و بالا بردن بهره‌وری از آب و زمین، نقش بسزاییی در امنیت غذایی کشور ایجاد کردند. امنیت غذایی یکی از شالوده‌های اساسی اداره کشور است و امنیت فقط در مرزبانی و نظم کشور خلاصه نمی‌شود.

او با بیان اینکه کشاورزان نقش اساسی در چرخه اقتصاد، اشتغال و تولید ناخالص ملی کشور دارند، افزود: تعداد فعالان خوزستانی در بخش کشاورزی ۲۲۰ هزار نفر هست که با افراد تحت تکفل خود، معیشت یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را از این طریق تأمین می‌کنند.

استاندار خوزستان گفت: حاصلخیزی زمین‌ها در خوزستان، به‌عنوان یکی از نعمت‌های خدادادی در کنار نفت و گاز بشمار می‌آید که ۳۰ درصد آب‌های جاری شرب کشور به سمت خوزستان، سرازیر می‌شود و همین امر خوزستان را به یکی از بهترین نقاط کشور برای کشاورزی تبدیل کرده است.

همچنین وی در ادامه ضمن اشاره به سهم استان خوزستان در بیشترین تولید گندم کشور، افزود: خوزستان در آبزی پروری نیز رتبه اول را به خود اختصاص داده و با طرح‌هایی که در دست اجرا است، در این بخش نیز از دیگر استان‌ها فاصله زیادی خواهیم گرفت.

شریعتی با تأکید بر مسیر خوب کشاورزی و دامپروری خوزستان، در تولید محصولات، بر ایجاد شرایط لازم برای جذب سرمایه‌گذاران در این بخش، خاطرنشان کرد: در سال جاری ۲۰ هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت چغندرقند رفت و با تکمیل فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری، این مقدار به ۸۰ هزار هکتار خواهد رسید و برای تبدیل آن به محصولات دیگر مانند قند و شکر، حداقل باید ۸ الی ۱۰ کارخانه قند در استان تأسیس شود.

وی یادآور شد: در فاز اول طرح ۵۵۰ هزار هکتاری، با تکمیل ۳۰۰ هزار هکتار تولید محصولات کشاورزی در استان، از یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار تُن به پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تُن رسید.

وی در پایان به تأسیس تعاونی بهره‌برداری در بخش کشاورزی تأکید کرد و توضیح داد: کشاورزی باید سود ده، مقرون‌به‌صرفه و برای سرمایه‌گذار جذاب باشد و با برطرف کردن دغدغه‌های کشاورزان، گامی بلند در مسیر افزایش تولید محصولات کشاورزی برداشته شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز