خبرگزاری کار ایران

برگزاری المیپاد ورزشی اساتید دانشگاه‌های علمی کاربردی خراسان شمالی

برگزاری المیپاد ورزشی اساتید دانشگاه‌های علمی کاربردی خراسان شمالی
کد خبر : ۵۸۳۲۵۰

رئیس دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی خراسان شمالی از برگزاری المپیاد ورزشی اساتید دانشگاه های علمی و کاربردی استان برای اولین بار در کشور خبرداد وگفت: این المپیاد در 15 بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد.

به گزارش ایلنا، هادی کاهانی مقدم  با اعلام این خبر از جمله اهداف این المپیاد را ارتقاء سلامت جسمی مدرسان و شادابی بیشتر در محیط دانشگاه عنوان کرد.

وی افزود: این مسابقات ویژه اساتید خواهر و برادر دانشگاه‌های علمی کاربردی استان برگزار خواهد شد.

وی با اعلام این که این المپیاد در 10 رشته ورزشی برگزار می‌شود این رشته‌ها را شامل بسکتبال، فوتسال، والیبال، فوتبال دستی، تنیس روی میز، شنا، طناب کشی، شطرنج و دارات عنوان کرد و افزود: ممکن است درصورت داوطلب بودن رشته‌های دیگر نیز اضافه شود.

کاهانی با بیان این که محدودیتی برای شرکت در رشته‌های مختلف ورزشی وجود ندارد، اظهار کرد: مدرسان می‌توانند همزمان در چند رشته شرکت کنند و شرط آن فقط این است که جزو مدرسان علمی کاربردی استان باشند.

وی از پیش بینی شرکت  100 نفر از مدرسان در مسابقات المپیاد ورزشی خبرداد و گفت: در این دوره مسابقات  دانشگاه علمی کاربردی ، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، ورزش و جوانان استان، شهرداری بجنورد و صداوسیما و رسانه همکاری دارند.
وی افزود: این دانشگاه نیز اعلام آمادگی می‌کند اگر این مسابقات با استقبال مواجه شود در اردیبهشت ماه سال آینده به صورت منطقه‌ای مسابقات را به شکل وسیع‌تر میزبانی کنیم.

 نقش آموزه‌های دینی در پیشگیری از آسیب‌ها

رئیس دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی خراسان شمالی در ادامه از برگزاری همایش آموزه‌های دینی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در این استان برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: زمان برگزاری این همایش اردیبهشت ماه سال آینده خواهد بود.

وی زمان فراخوان مقالات را در این همایش 15  بهمن امسال  اعلام کرد و افزود: هم اکنون در حال رایزنی تشکیل دبیرخانه دائمی همایش در استان هستیم و از هیت علمی و اساتید برجسته دانشگاه‌ها در این حوزه به عنوان هیات داوران دعوت خواهد شد.

کاهانی به 15 محور مشخص شده همایش اشاره کرد و از جمله این محورها را بررسی جایگاه آموزه های دینی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، نقش آموزه‌های دینی و هوش معنویی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، نقش سبک زندگی اسلامی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و...عنوان کرد.

وی بیان کرد: تحول اساسی در آسیب‌های اجتماعی، پیوند اعتقادات مذهبی و دینی با آموزه‌های دانشگاهی بین قشر جوان می‌تواند به سلامت جامعه دینی، اسلامی و اجتماعی پویا کمک کند.

کاهانی در رابطه با اهمیت برگزاری این همایش گفت: باتوجه به گستردگی تعاملات اجتماعی و فرهنگی  که در جوامع به وجود آمده و سست شدن پایه اعتقادات معنوی بین قشر جوان و باعنایت به غنا و پایداری آموزه‌های دینی می‌توانیم با شفاف سازی و مفهوم سازی در این حوزه مفاهیم کاربردی و تربیتی در حوزه آسیب‌های اجتماعی را بیشتر آشکار کنیم.

وی با بیان این که ما هم‌اکنون  فقر معنویی در جامعه داریم، اظهارداشت: دنیا مجازی ما را مقلد بی اعتقاد کرده شاید نگاه اتتفاعی به مباحث اجتماعی، اعتقادات ما را زیر سوال می‌برد بنابراین این همایش می‌تواند این خلل را پر کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر