خبرگزاری کار ایران

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری:

اگرمعروف‌ها گسترش یابد، منکرها از بین می‌روند

اگرمعروف‌ها گسترش یابد، منکرها از بین می‌روند
کد خبر : ۲۱۸۸۶۳

در مرحله زبانی نیز فرد مسلمان با گفتن جمله‌ای، مخاطب خود را به کار خوبی تشویق و وادار و یا با گفتن جمله‌ای او را از کاری نادرست باز می‌دارد.

محمود دلپسند در جلسه شورای اداری استان به اهمیت موضوع امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: در قرآن کریم، دیدگاه ائمه و معصومین، قانون اساسی و بیانات حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به موضوع امر به معروف و نهی از منکر توجه ویژه‌ای شده است.
به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر تکلیف دینی و فریضه‌ای مذهبی و اجتماعی است، تصریح کرد: هدف این فریضه الهی در واقع طلب خیر برای جامعه و مردم و پرهیز از هر چیزی است که منجر به سلب آرامش جامعه شود.

دلپسند مراحل امر به معروف و نهی از منکر را قلبی، زبانی و عملی عنوان کرد و اظهار داشت: در مرحله قلبی مومن با دیدن کار خوبی که توسط دیگران انجام می‌شود، خوشحال شده و شادمانی از چهره او نمایان می‌شود وبا مشاهده کار ناروایی، در دل و درون خود اندوهگین شده و ناراحتی در چهره او خود را نشان می‌دهد.

وی افزود: در مرحله زبانی نیز فرد مسلمان با گفتن جمله‌ای، مخاطب خود را به کار خوبی تشویق و وادار و یا با گفتن جمله‌ای او را از کاری نادرست باز می‌دارد.

معاون ستاد احیای استان مرحله عملی را آخرین مرحله امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: در این مرحله اگر با تذکر زبانی، معروف انجام نشد و یا فردی از کار زشت دست برنداشت باید عملا جلوی او را گرفت واو را به انجام کار خوب وادار کرد.

مهندس دلپسند افزود: چنانچه معروف‌ها در جامعه گسترش یابد، منکر‌ها از بین رفته و یا به حاشیه رانده می‌شوند.

نماز مهم‌ترین و موثر‌ترین معروف‌ها
وی یکی از مهم‌ترین و موثر‌ترین معروف‌ها را نماز عنوان کرد و تاکید کرد: نماز پرچم، علامت و نشانه اسلام و محور قبول تمامی اعمال دینی است و مدیران بایستی تلاش مضاعف و بیشتری در محیط‌های اداری جهت اقامه این فریضه الهی داشته باشند.

معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار داشت: ضروری است دستگاه‌های متولی مساجد و مراکز رفاهی و بین راهی نواقص مربوط به نمازخانه‌ها را برطرف کنند.


افزایش تخصیص اعتبارت به۷۶ درصد
مهندس دلپسند همچنین گفت: با تلاش دولت تدبیر و امید، تخصیص اعتبارات در سال جاری در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و مدیران دستگاه‌های اجرایی بایستی تلاش کنند تا سهم استان از اعتبارات ملی را افزایش دهند.

وی به آماری در این خصوص اشاره کرد و افزود: در مجموع شش ماه اول سال بیش از ۵۴ درصد اعتبارات تخصیص داده شده و این رقم در ۹ ماه به ۷۶ درصد خواهد رسید که این مساله وظیفه مدیران را در هزینه کردن این اعتبارات سنگین‌تر می‌کند.

ارسال نظر