معاون هماهنگی امور عمرانی خراسان شمالی:
چهار باند شدن محور چمن بید – دشت در اولویت شرکت زیرساختها قرار گرفت
معاون هماهنگی امور عمرانی خراسان شمالی از اولویت چهار بانده شدن محور چمن بید – دشت شرکت زیرساختها خبرداد.
معاون هماهنگی امور عمرانی خراسان شمالی از اولویت چهار بانده شدن محور چمن بید – دشت شرکت زیرساختها خبرداد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از بجنورد، محمد حسین علی نیا در نشست اعضای ستاد مردمی توسعه خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به بالا رفتن سرعت خودروها دراین مسیر و احتمال وقوع تصادف، محور چمن بید – دشت در اولویت قرار گرفت.
وی با انتقاد از نگاه مدیران دستگاههای اجرایی استان به سرمایه گذاران بومی اظهار کرد: به منظور توسعه هرچه سریعتر برنامههای عمرانی استان مدیران باید سرمایه گذاران بومی را در اولویت قرار دهند و دستگاهها موظف به همکاری با آنها هستند.
وی افزود: دراین راستا سرمایه گذار باید درجریان سرمایه گذاری خود باشد ودر جریان به ثمر رسیدن نتیجه سرمایه گذار ی خود با دستگاهها باشد.
علی نیا، با بیان اینکه درحال حاضر کشور در بحثهای بین المللی سیاست برد برد را در پیش گرفته است افزود: براین اساس هردو طرف باید منافعشان تضمین شود و ما نیز باید این تفکر را در استان عملی کنیم.
او، در بخشی دیگر سخنان خود به زمینهای مورد نیاز دانشگاهها و مراکز علمی استان اشاره کرد وگفت: دراین زمینه حدود ۲۵ هکتار از سایت ارکان بجنورد جهت احداثدانشگاهها و مرکز علمی در نظر گرفته شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی با تاکید برتامین زمین مورد نیاز برای دانشگاه کوثر بجنورد گفت: در حال حاضر پیشنهاد دانشگاه کوثر ۸۵ هکتار و نظر استانداری ۲۵ هکتار میباشد که امیدواریم به توافقی دراین زمینه دست یابیم.
دبیرستاد توسعه مردمی خراسان شمالی نیز دراین جلسه با اظهار خرسندی مردم از انتخاب مدیران توانمند بومی اظهارکرد: در حال حاضر مردم استان با مسائل و مشکلات گوناگونی دست و پنجه نرم میکنند تا حقانیت خود را از دولتها بگیرند.
دکتر محمد حسین انصاری مود افزود: رشد و نمود دراین زمان نیاز به همبستگی مسئولین با مردم دارد و اگر مردم از صحنه حذف شوند نتیجه مطلوبی به دست نخواهد آمد.
لازم به یاد آوری است دراین جلسه مسائل و مشکلات مختلف استان از قبیل خشکسالی، دفن زبالهها، کنارگذر شمالی مرکز استان، مباحثسرمایه گذاری و استفاده از پتانسیلهای گردشگری استان توسط اعضای ستاد توسعه مردمی خراسان شمالی طرح و مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.