در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:
مشکل فضای آموزشی بردسکن با ساخت ۱۲۰ کلاس درس مرتفع میشود
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن گفت: با ساخت ۳۵ باب مدرسه در قالب ۱۲۰ کلاس درس ، مشکل فضای آموزشی در این شهرستان مرتفع می شود.
غلامحسین غفوری در گفت وگو با خبرنگار ایلنا گفت: خوشبختانه طی 3 سال اخیر در حوزه ساخت فضاهای آموزشی، توسعه مدارس و نمازخانه ها اقدامات بسیار ارزشمندی به همت دولتمردان و خیران انجام شده است.
وی تکمیل 12 پروژه آموزشی، اجرای عملیات بتن ریزی و آسفالت به میزان 35 هزار متر مربع ، احداث 35 چشمه سرویس بهداشتی در مدارسی که دانش آموزان مختلط دارد و احداث 12 باب نمازخانه و حصارکشی تعدادی از مدارس را از مهم ترین اقدامات انجام شده در حوزه عمرانی بیان کرد و گفت: اعتبارات صرف شده برای اجرای این پروژه ها از محل کمک های دولتی و خیران بالغ بر 50 میلیارد تومان است.
وی مشارکت خیران ظرف 3 سال اخیر را به حوزه آموزش و پرورش بیش از 15 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اگرچه هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب و استاندارد فاصله داریم ولی با افتتاح این فضاهای آموزشی فضاهای آموزشی نیاز به تخریب و نوسازی از 40 درصد به 28 درصد کاهش پیدا می کند.
مدیر آموزش و پرورش بردسکن گفت: حداقل 30 مدرسه دیگر در شهرستان بردسکن نیاز به تخریب و بازسازی دارد که امید است اعتبارات ویژه ای امسال به حوزه آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند.
غفوری با اشاره به اینکه از مجموع 760 کلاس درس درمدارس شهرستان تاکنون 186 کلاس آن به سیستم هوشمند سازی مجهز شده است، گفت: برنامه داریم تاپایان سال تحصیلی آینده بیش از 50 درصد کلاس های درس را هوشمند سازی کنیم.
وی از بهره برداری مجتمع بزرگ آموزشی امام رضا (ع) در شهرانابد تا یک ماه آینده خبرداد و گفت: قرار بود این پروژه در اواخر سال گذشته افتتاح شود ولی به دلیل شیوع ویروس کرونا به تاخیر افتاد و برنامه ریزی شده است این پروژه با حضور تولیت آستان قدس رضوی و دیگر مسئولان استانی افتتاح شود.
وی با بیان اینکه این پروژه در دو طبقه به مساحت 2 هزار متر مربع ساخته شده است گفت: برای تکمیل این پروژه بیش از 5 میلیارد تومان توسط آستان قدس رضوی هزینه شده است و برای تجهیز آن یک میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است که توسط اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس تامین اعتبار شده است.
مدیر آموزش و پرورش بردسکن به آغاز عملیات اجرایی 3 پروژه آموزشی دیگر در روستاهای کوشه، سیف آباد و شهر بردسکن اشاره کرد و گفت: با پیگیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بانک های ملی و ملت با سرمایه گذاری 60 درصدی و سهم 40 درصدی اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و فضای آموزشی روستای سیف آباد از توابع بخش مرکزی بردسکن که براثر سیل تخریب شده بود از محل اعتبارات طرح سیل در مرحله عقد قرارداد و بزودی عملیات اجرایی آن شروع می شود.
وی گفت: آموزش و پرورش تمام توان خود را بکار خواهد گرفت که بتواند در راستای تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال جهش تولید گام های موثری را بردارد که کاهش مدارس تخریبی از 40 درصد به 28 درصد میتواند خود در رفع مشکلات فضاهای آموزشی نقش بسزایی داشته باشد.
غفوری اظهار داشت: در شهر انابد که چندین سال با مشکل کمبود فضای آموزشی مواجه بودیم توانستیم ظرف 3 سال اخیر دو برابر فضاهای موجود شهر انابد کلاس درس احداث کنیم که تا 10 سال آینده مشکل کمبود فضای آموزشی در شهر انابد مرتفع شد.