خبرگزاری کار ایران

سبزیان مطرح کرد:

کتابخانه ها باید به فرهنگسرای اجتماعی تبدیل شود

کتابخانه ها باید به فرهنگسرای اجتماعی تبدیل شود
کد خبر : ۷۸۴۳۳۶

مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی گفت: انس مردم به مطالعه باعث کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش مهارت آموزی کودکان می شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از نیشابور، حجت الاسلام علی اکبر سبزیان در آئین کلنگ زنی کتابخانه مرکزی نیشابور افزود: به همین منظور بخش کودک در کتابخانه های عمومی راه‌اندازی شده که مورد استقبال قرار گرفته است.

وی با اشاره برای تسریع در احداث این کتابخانه چنین بیان کرد: تجربه ثابت کرده باید برنامه روزشمار تعیین و اعلام گردد و امیدواریم با کار جهادی، مدیریت دقیق مسئولان، مطالبه مردم و رصد رسانه ها این طرح تا دهه فجر  امسال به بهره برداری برسد.

وی با اشاره به کتابخانه مرکزی نیشابور در ۴۰ بخش به بهره برداری می رسد که ۱۴ بخش آن مانند بخش کودک، مادر و کودک کاملا جدید است افزود: انس مردم به مطالعه باعث کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش مهارت آموزی کودکان می شود و تا دهه فجر امسال ۲۸ طرح نیمه تمام‌ در استان به بهره برداری می رسد.

امام‌ جمعه نیشابور حجت الاسلام سید قاسم یعقوبی گفت: در آغاز قرن دوم هجری که اهل قلم و سواد کم بود در نیشابور و محضر امام رضا(ع) هزاران قلمدان مرصع حاضر شد. 

وی خاطرنشان شد: امروز پس از سال ها شاهد کلنگ زنی کتابخانه مرکزی نیشابور هستیم که امیدواریم بودجه لازم برای تکمیل آن فراهم شود در حالی که کتابخانه فعلی نیشابور با حضور پرشور اهالی مطالعه و انجمن های کتابخوانی فضای کافی را ندارد.

حمید گرمابی  نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی گفت: نیشابور در این حوزه مشکلاتی داشته و عقب افتاده است. امروز که کتابخانه مرکزی نیشابور  پس از مدت ها کلنگ آن بر زمین می خورد مشکل اهالی مطالعه و جوانان ما را حل می کند.

وی ادامه داد: برای به ثمر رسیدن و بازگشایی سریعتر کتابخانه مرکزی نیشابور نیازمند همکاری و مشارکت هر چه بیشتر ادارات و دستگاه های اجرایی هستیم. 

هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: کلنگ زنی کتابخانه مرکزی نیشابور با چهار میلیارد شروع می شود که برای تکمیل آن نیازمند اعتبارات بیشتری هستیم.

وی با توجه به اینکه شهرستان نیشابور بیش از هشت هزار کتابخوان فعال دارد، افزود: پس نیازمند زیرساخت های بیشتر است و امیدواریم شاهد احداث بزرگترین کتابخانه دنیای اسلام در نیشابور باشیم.  

هادی درودی رئیس شورای شهر نیشابور گفت: باعث تأسف است که این مکان به عنوان محل احداث کتابخانه مرکزی انتخاب شده است.

وی اظهار کرد: به نظر من یا نام کتابخانه مرکزی را براین مکان نگذارید یا اینکه کتابخانه ای بسازید که در شأن کتابخانه مرکزی نیشابور باشد.  

گفتنی است عملیات احداث این کتابخانه به مساحت سه هزار و ۶۰۰ متر مربع و زیر بنای ۲هزار متر مربع نیازمند هشت میلیارد ریال اعتبار است. همچنین شهرستان نیشابور دارای ۱۰ باب کتابخانه عمومی و هفت باب کتابخانه مشارکتی با بیش از ۱۵ هزار عضو است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز