تحقق ۱۵ درصدی بودجه شهرداری تربت حیدریه
شهردار تربت حیدریه گفت: بودجه امسال شهرداری ۵۲۲ میلیارد تومان تصویب شده و این بدان معناست که شهرداری باید ماهانه ۴۳ میلیارد تومان درآمد داشتهباشد که تا پایان تیرماه ۸۱ میلیارد تومان آن محقق شده و این ۱۵ درصد از بودجه کل است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، وحید فرخ تبار در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بودجه امسال شهرداری ۵۲۲ میلیارد تومان تصویب شده و این بدان معناست که شهرداری بابد ماهانه ۴۳ میلیارد تومان درآمد داشته باشد که تا پایان تیرماه ۸۱ میلیارد تومان آن محقق شده و این ۱۵ درصد از بودجه کل است.
وی اضافه کرد: البته شهرداریها در چهارماهه نخست هر سال با مشکل تحقق بودجه مواجهاند و غالبا از نیمه دوم سال و بخصوص سه ماه پایانی در حوزه وصول و تحقق مطالبات، خود را ترمیم میکنند.
وی با بیان اینکه پرداخت بدهی به بانک شهر بودجه ۳۴۴ میلیاردی پارسال را به بالغ بر ۵۷۰ میلیارد تومان افزایش داد، گفت: خوشبختانه با رایزنی نمابنده محلس در تهران بدهی شهرداری به بانک شهر که بزرگترین چالش مدیریت شهری بود مراخل پایانی تسویه خود را سپری میکند.
شهردار تربت حیدریه در تشریح تسویه بدهی به بانک شهر گفت: براساس قرارداد تسویه حساب با بانک شهر که ۴۰، ۳۰، ۳۰ یعنی ۴۰ درصد تخلیه و تحویل زمین بود، تا ۲۸ اسفند پارسال انجام گرفت و اکنون در مرحله پایانی و انتقال سندها هستیم.
فرخ تبار بیان کرد: در مرحله نخست ۵۳ میلیارد تومان از طریق بند «ز تبصره ۵» تسویه شد و مابقی از اراضی خیابان آبشار، بازار روز و سه پلاک بزرگ در زعفرانیه پرداخت میشود که مجموع آن ۱۵۲ میلیارد تومان و مابقی بدهی از محل پروانهها تسویه خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهرداری تربت حیدریه هشتم فروردین امسال از لیست سیاه و تحریم بانکی خارج شد، گفت: این در حالی است که سندهای اراضی آبشار و بازار روز منتقل شده و سند اراضی زعفرانیه در ابتدای خیابان ابوذر غفاری در حال تجمیع و انتقال است.
وی تاکید کرد: بزرگترین چالش شهرداری امروز تربت حیدریه فقر در بانک زمین است، هرچند برای تهاتر در پروژه n۲ و ۲۴ متری نفت زمین رزو داریم اما بعد از آن با مشکل صفر شدن بانک زمین مواجه هستیم و باید برای آن تدبیری اتخاذ شود.
وی به راهکارهای این معضل اشاره کرد و بیان داشت: شهرداران قبل معتقد بودند که شهرک ولی عصر عجل الله را کامل تحویل ندادند تاکنون هر چه تلاش کردیم موفق نشدیم البته بده بستانی با شهرسازی داریم و زمینهایی که مدیران قبلی شهرداری غیر قانونی تسویه کردند را باید بروزرسانی کنیم، البته هنر ما باید در مولد سازی باشد تا مدیریت شهری تقویت شود.
شهردار تربت حیدریه گفت: البته از نهضت ملی مسکن ۱۰ درصد هم به شهرداری تعلق میگیرد.
شهردار تربتحیدریه گفت: پروژه n۲ میتوانست با ۳.۵ میلیارد تومان به اتمام برسد اما اکنون ۱۳۵ میلیارد برای آن باید هزینه بشود و این در حالی است که بخش مهمی از این پروژه قبلا به مردم واگذار شده و در خال حاضر به خاطر دیرکرد در تحویل انها محکوم شدیم.
وی بیان کرد: ۹ هزار و ۱۸۳ مترمربع مساحت کل طبقات این پروژه بوده که ۱۰۳واحد تجاری و ۲۷ واحد اداری است و ۵۰ واحد تجاری در طبقات منفی یک دارای مالک است اما به صورت صدرصد تهاتر، پروژه را تکمیل خواهیم کرد.
فرخ تبار افزود: طرح تفصیلی زعفرانیه به عنوان اولین پهنه طرح تفصیلی شهر تربت حیدریه تصویب و ابلاغ شد و با توجه به بافت تاریخی در این نقطه اجازه داده نشد تراکم و ارتفاع طبقات که در آینده پروانه داده میشود بالا باشد.
وی در خصوص شائبات مطرح شده مبنی بر عدم واگذاری اراضی زعفرانیه از طریق مزایده گفت: بند ع تبصره بودجه به ما کمک کرد که شهرداری با بانک ها که به هم بدهی دارند میتوانند از طریق املاک و مستقلات تسویه حساب کنند، هر چند ساختمان بازار روز ۱۶ میلیارد تومان قیمت گذاری شد و اگر در شهر تربت حیدریه به مزایده میگذاشتیم یقینا برای آن متقاضی پیدا نمیشد.
شهردار تربت حیدریه گفت: نزدیک به ۲۵۰۰ تن قیر رایگان با محوریت بازآفرینی و مسکن مهر و بند ز تبصره یک وارد تربت حیدریه کردیم و برای سال ۱۴۰۲ به میزان ۸۰۰ تن برای معابر خاکی و ۵۰۰ تن برای روکش قول مساعد دادند.
وی به افزایش دوربینهای نظارتی سطح شهر اشاره کرد و افزود: دوربینهای نظارتی را به ۲۷ عدد رساندیم، البته در طرح جامع ۷۵ دوربین اعلام شده که ۵۲ دوربین نظارتی، ۶ دوربین تخلفات سرعت و ۶ دوربین عبور از چراغ قرمز در نظر گرفته شدهاست.