معاون استاندار مطرح کرد؛
سهم ۷۰ درصدی خراسان رضوی در تولید رب گوجهفرنگی کشور
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: سهم این استان در تولید رب گوجه فرنگی کشور حدود ٧٠ درصد است که نشان از ظرفیت بالای خراسان رضوی در این حوزه از مواد غذایی دارد.
به گزارش ایلنا از مشهد، ابوالفضل چمندی در این خصوص اظهار داشت: سهم این استان از تولید رب گوجه فرنگی در کشور حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد است، بنابراین خراسان رضوی ظرفیت سیاستگذاری و قیمتگذاری برای این کالا را دارد.
وی افزود: هم اکنون اعلام نظر بخش خصوصی درباره قیمتگذاری رب گوجه فرنگی از مرکز و از طریق انجمن صنایع تبدیلی کشور انجام میگیرد.
معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: این درحالی است که اگر بیش از ۵۰ درصد از حجم تولید یک کالا در یک استان مشخص انجام گیرد، سیاستگذاری درباره آن کالا باید در همان استان متمرکز شود.