ایجاد بیش از ۳۷۰۰ کسب و کار در خراسان رضوی
مدیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: معین های اقتصادی مورد تایید این نهاد در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی سه هزار و ۷۵۱ فعالیت یا کسب و کار را در استان ایجاد کرده و به بهره برداری رساندند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد ، علی اکبر لبافی افزود: با فعالیت کامل این کسب و کارها می توان ۲۷ هزار و ۱۶۲ فرصت شغلی ایجاد کرد.
وی اضافه کرد: معینهای اقتصادی فعالیت خود را از سال ۱۳۹۸ تاکنون زیر نظر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی آغاز کردند و در این راستا تاکنون ۱۷۱ معین اقتصادی به ثبت رسیده است.
مدیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت:معین های اقتصادی تاکنون هفت هزار و ۱۹۵ فعالیت اقتصادی یا کسب و کار خرد و متوسط را در سامانه رصد این نهاد به ثبت رسانده اند که از این تعداد پنج هزار و ۳۱۵ فعالیت توسط گروه های کارشناسی نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی بررسی و تایید شده که در صورت بهره برداری کامل از این فعالیتها حدود ۴۵ هزار و ۳۴۶ فرصت شغلی ایجاد می شود.
لبافی افزود:از مجموع فعالیتهای اقتصادی تایید شده، سه هزار و ۹۳۵ مورد طرح ایجادی، ۲۷۲ مورد طرح تکمیلی، ۸۲۴ مورد طرح توسعه ای و ۲۸۵ مورد نیز ظرفیت خالی برای جذب سرمایه گذاری است.
مدیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: تاکنون ۵۳۸ حساب سپرده روستایی در ۲۷ شهرستان در سامانه رصد معین های اقتصادی این نهاد ثبت شده که از این تعداد، حساب سپرده توسعه روستایی در ۲۴ شهرستان با تعداد ۲۵ هزار و ۸۰ عضو و حجم کل سرمایه ۹۸ میلیارد و ۹۵۶ میلیون ریال توسط این نهاد بررسی و تایید شده است.
لبافی افزود: معین های اقتصادی شرکتهای کارآفرینی یا سازمانهای مردمی هستند که داوطلبانه در راستای اجرای مسوولیتهای اجتماعی به لحاظ استفاده از ظرفیت بنگاه های اقتصادی به تعهد خود برای توانمندسازی مردم عمل می کنند و با بهره گیری از سرمایه مردم بویژه در مناطق محروم و کم برخوردار برای آنها فرصت کار و اشتغالزایی را فراهم می کنند.
وی ادامه داد: معین های اقتصادی خراسان رضوی با توجه به تاکید دولت سیزدهم در راستای استفاده از ظرفیت مردم که در گفتمان مسئولان ارشد دولتی نیز دیده شده است به فعالیت خود ادامه دادند و این طرح علاوه بر خراسان رضوی به ۱۶ استان دیگر کشور نیز تسری یافته است.
مدیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: کسب و کارهای ایجاد شده توسط معین های اقتصادی در بهبود سرانه های درآمدی مردم، ایجاد اشتغال جدید و پایدار و مهاجرت معکوس مردم از شهرها به روستاها تاثیر زیادی دارد.