افزایش ۴۰ درصدی جوجه ریزی در مرغداریهای سبزوار
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: جوجه ریزی در مرغداریهای سبزوار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۴۰ درصد بیشتر است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ولیالله جغتایی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار در این خصوص گفت: ۳ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی ظرف ۲ ماه نخست سال ۱۴۰۰ در ۳۶۵ مرغداری گوشتی و ۱۲ مرغداری تخمگذار سبزوار انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، ۴۰ درصد بیشتر است.
وی ادامه داد: تامین به موقع نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ، از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه ریزی بوده که منجر به افزایش حجم تولید گوشت مرغ و عرضه آن به بازار، شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار افزود: مدت زمان هر دوره جوجه ریزی، ۶۰ تا ۷۰ روز است و مجوز جوجه ریزی برای واحدهای مرغداری، در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفته شدن فاصله زمانی بین دو دوره جوجه ریزی، برای دوره بعدی صادر میشود.
جغتایی اظهار داشت: نظارتهای لازم بهداشتی و تخصصی بر فعالیت حرفهای پرورش دهندگان طیور از جمله مرغ انجام شده و همه اطلاعات مربوط به فرآیند پرورش مرغ، شامل جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز و درمان بیماریهای طیور، هماینک در "سامانه پایش و مراقبت بیماریهای طیور" ثبت میشود.