مدیر کل تأمین اجتماعی استان خبر داد:
۴۶ درصد جمعیت خراسان رضوی تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی هستند
مدیر کل تأمین اجتماعی خراسان رضوی گفت: هماکنون ۴۶ درصد از جمعیت استان خراسان رضوی تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی قرار دارند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، محسن نظام خیرآبادی مدیر کل تأمین اجتماعی خراسان رضوی در نشست با خبرنگاران افزود: در حال حاضر امکان انجام غیرحضوری حدود ۸۰ درصد خدمات به بیمهشدگان در این استان فراهم شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح تحول دیجیتالی سازمان تأمین اجتماعی به نام ٣٠٧٠ و مزین به نام دکتر "نوربخش" افزود: در اجرای این طرح ٣٠ خدمت حضوری سازمان به صورت غیرحضوری ارائه میشود تا ٧٠ میلیون مراجعه از ٩۶ میلیون مراجعه به واحدهای اجرایی سازمان در کشور حذف شود.
وی ادامه داد: تاکنون ٢٣ خدمت از ٣٠ خدمت تامین اجتماعی خراسان رضوی با وجود مشکلات متعدد سازمان در زمینههای زیرساختی که بیشتر در حوزه بسترهای سختافزاری و اینترنتی بوده غیرحضوری شده است.
مدیر کل تأمین اجتماعی خراسان رضوی گفت: پرداخت هزینه ازدواج، حذف مراجعه حضوری فرزندان اناث مستمریبگیران، ثبت هوشمند خاتمه کفالت، ابلاغ الکترونیکی احکام مطالباتی، استعلام وضعیت دریافت مستمری و بیمه شدگان، نامنویسی افراد تحت تکفل و درخواست تکمیل سوابق از جمله خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی خراسان رضوی است.
وی یکی از مهمترین اقدامات سازمان تامین اجتماعی در حوزه خدمات الکترونیکی را حذف دفترچههای درمانی عنوان کرد و افزود: تنها در این حوزه در سال ۹۸ مبلغ ۱۰۳ میلیارد ریال و در سال جاری تاکنون ۸۶ میلیارد ریال هزینه شده است.
نظام ادامه داد: هماکنون ۴۶ درصد از جمعیت استان خراسان رضوی زیرپوشش خدمات تامین اجتماعی قرار دارند.
وی گفت: تعداد بیمهشدگان اصلی تأمین اجتماعی در استان ۹۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر است که با احتساب افراد تکفل بیش از ۲ میلیون و ۴۸۲ نفر در استان بیمه این سازمان هستند و این میزان نسبت به سال گذشته ۱.۷ درصد افزایش دارد.
مدیر کل تأمین اجتماعی خراسان رضوی افزود: برای اخذ خدمات غیر حضوری سازمان تأمین اجتماعی، بیمه شدگان، کارفرمایان و مستمری بگیران باید به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان به آدرس es.tamin.ir مراجعه نمایند.
حمید داستانی مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی نیز در این نشست افزود: طرح نسخهنویسی الکترونیکی در مراکز ملکی یا درمان مستقیم تامین اجتماعی خراسان رضوی با ارائه خدمات رایگان از سال ۹۵ عملیاتی شده و در مراکز غیر ملکی و خرید خدمات این نهاد نیز از سال ۹۷ آغاز شده و اکنون شاهد بهرهبرداری از آن میباشیم.
وی ادامه داد: سالانه سه میلیون نسخه الکترونیکی در مراکز ملکی تامین اجتماعی خراسان رضوی شامل سه بیمارستان و ۱۶ درمانگاه و پلیکلینیک صادر میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: این سازمان با چهار هزار و ۳۰۰ نفر و موسسه در استان قرارداد دارد که سه هزار و ۳۰۰ نفر از این تعداد پزشکان هستند.
وی افزود: اگر سیستم اینترنت دچار اختلال شد و پزشک به هر دلیلی نتوانست نسخه الکترونیکی صادر کند، میتواند با سربرگ خود و درج کد ملی بیمار نسخه بیمار را صادر نماید.
داستانی با اشاره به مزایای طرح نسخهنویسی الکترونیکی ادامه داد: صرفهجویی در کاغذ، جلوگیری از خطاهای ناشی از نوشتن اشتباه دارو و قابلیت دریافت دارو با یک نسخه از چندین داروخانه از جمله فواید این طرح به شمار میرود.
وی گفت: منابع درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی ۱۰ هزار میلیارد ریال است که دو سوم آن صرف ارائه خدمات درمان مستقیم در مراکز ملکی و یک سوم در بخش خرید خدمات و موسسات طرف قرارداد تامین اجتماعی هزینه میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی افزود: راهاندازی سه مرکز درمانی در شهرستانهای خواف، درگز و فریمان و افزایش ۲ برابری ظرفیت دندانپزشکی مشهد، ایجاد آنژیوگرافی و کت لپ و قلب باز، مدیریت منابع مالی و انسانی، ارتقای هتلینگ بیمارستانی و ارتقای خدماترسانی در بخشهای اورژانس پیش بیمارستانی از جمله خدمات این سازمان به بیماران است.