خبرگزاری کار ایران

با بودجه یک فدراسیون ۱۸ رشته را اداره می‌کنیم؛

رضایی: مواظب نباشیم در آسیا دچار مشکل خواهیم شد

رضایی: مواظب نباشیم در آسیا دچار مشکل خواهیم شد
کد خبر : ۱۸۲۴۰۴

تیم‌های حاضر در این مسابقات سرمایه‌گذاری خوبی انجام داده بودند و به غیر از بوسنی که تنها یک تغییر داشت، سایر تیم‌ها با ۴۰ درصد تغیییر شرکت کرده بودند و تیمی نظیر برزیل نیز تغییرات کلی اعمال کرده بود.

صبح امروز نشست خبری سرمربی تیم ملی والیبال نشسته درخصوص عملکرد ایران در رقابت‌های جهانی لهستان در محل فدراسیون و با حضور نمایندگان خبرگزاری‌ها، مطبوعات و رسانه ملی برگزار شد.

به گزارش ایلنا، هادی رضایی در ابتدا گزارشی از رقابت جهانی لهستان ارائه کرد و گفت: در این مسابقات ۱۶ تیم در بخش مردان و ۱۲ تیم در بخش زنان شرکت کردند و برای اولین بار بود که تعداد تیم‌های مردان از ۱۲ تیم به ۱۶ تیم و در بخش زنان از ۸ تیم به ۱۲ تیم افزایش یافته بود.

وی افزود: تیم‌های حاضر در این مسابقات سرمایه‌گذاری خوبی انجام داده بودند و به غیر از بوسنی که تنها یک تغییر داشت، سایر تیم‌ها با ۴۰ درصد تغیییر شرکت کرده بودند و تیمی نظیر برزیل نیز تغییرات کلی اعمال کرده بود.

رضایی خاطرنشان کرد: تیم‌های حاضر در این مسابقات ده روز پیش از آغاز رقابت‌ها در تورنمنتی که به میزبانی بوسنی برگزار شد، شرکت داشتند و ایران تنها کشوری بود که در این تورنمت حضور نداشت. روند بازی‌های ایران تا مرحله ضربدری بسیار خوب بود اما در مقابل برزیل متاسفانه در گیم پنجم از نظر بدنی کم آوردیم و بازی را واگذار کردیم.

وی اعلام کرد: تیم ایران در این مسابقات سوم شد اما به صورت مستقیم همراه با تیم‌های برزیل و بوسنی، ورودی مستقیم به رقابت های پارالمپیک ۲۰۱۶ برزیل را دریافت کرد که البته تیم برزیل به دلیل میزبانی، این سهمیه را به صورت خودکار دریافت کرده بود.

رضایی در خصوص تیم برزیل گفت: هنگامی که از رقابت های پارالمپیک لندن بازگشتیم، این مطلب را گفتم که حریف آینده ما دیگر بوسنی نیست، بلکه برزیل است و از حالا باید به این تیم به عنوان رقیب نگاه کنیم. در این زمینه برنامه هایی هم ارائه شد که بر مبنای بودجه موجود بسیاری از آنها انجام نشد.

وی افزود: از شهریور سال ۹۱ که مسابقات لندن پایان یافت، ملی پوشان تیم والیبال به اردو فراخوانده نشدند تا اسفند سال ۹۲.۱۸ ماه اردوی تیم ملی به دلیل مسائل مالی و نبود بودجه برگزار نشد، از سوی دیگر سفرهای تدارکاتی برای تیم ملی انجام نشد و اولین حضور برون مرزی پس از لندن، در مسابقات جهانی اتفاق افتاد.

سرمربی تیم ملی تصریح کرد: تیم ملی با ۵ اردو به مسابقات جهانی اعزام شد و از مسابقات لندن به بعد، کل کاری که برای والیبال نشسته انجام شد از اسفند ۹۲ تا تیرماه ۹۳ بود که ضمن برگزاری اردوها، مسابقات آسیایی نیز به میزبانی مشهد انجام شد. در این میان باید از اسپانسر تیم ملی والیبال نشسته، موسسه مالی اعتباری ثامن‌الحجج تشکر کنم که برگزاری اردوهای تیم ملی نیز با حمایت این موسسه مقدور شد.

وی خاطرنشان کرد: بعد از لندن قصد داشتیم بین ۵ تا ۶ تغییر در بازیکنان انجام دهیم اما وقتی اردوها به این صورت برگزار شد، فرصتی برای تغییر وجود نداشت و مجبور شدیم به ترکیب قدیمی بسنده کنیم.

سرمربی تیم ملی گفت: این مسائل شاید دلیل عمده باخت باشد، البته همه اش نیست. من مسئولیت باخت را قبول می کنم اما معتقدم اگر بخواهیم فکری اساسی برای این شرایط بکنیم باید ابزار کار دستمان باشد، وابزار کار بودجه و بازیکن است و توجهی که به کادر فنی می شود. وقتی کادر فنی از بازی های لندن تا دو روز قبل از اعزام به مسابقات جهانی حقوق دریافت نکرده و پس از این مدت تازه حقوق آن پرداخت می شود، نمی توان انتظار زیادی داشت.

وی در این خصوص تاکید کرد: کادر فنی تیم ملی، بهترین نفرات ایران را دارد و معتقدم حتی اگر من نباشم، و بخواهیم نفراتی را برای کادر فنی معرفی کنیم، باز هم همین افراد شایسته ترین ها هستند.

رضایی با اشاره به قدرت والیبال نشسته ایران گفت: پتانسیل تیم ما بسیار بالاست و هنوز در آسیا حرف اول را می‌زنیم و فاصله ما با آسیا زیاد است، اما اگر مواظب نباشیم در آسیا نیز دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: در مسابقات جهانی، یک روز پس از اتمام مسابقات، تیم برزیل دعوت نامه‌ای برای ما ارسال کرد تا با تقبل تمام هزینه‌ها برای شرکت در مسابقات تدارکاتی به این کشور سفر کنیم، کشور مصر نیز به همین ترتیب از ما دعوت کرد و این نشان‌دهنده قدرت والیبال نشسته ایران و ظرفیت بالای آن است.

سرمربی تیم ملی گفت: در خصوص بحثجوان‌گرایی و استعدادیابی باید بگویم که این اقدام انجام شد و تنها در یک فراخوان، ۱۳۰ نفر از جوانان گرد هم آمدند و شرایط آنها بررسی شد، اما برای جذب این افراد و ادامه برنامه‌ها در خصوص جوانان، باز هم مسائل مالی در میان بود و متاسفانه نشد کار خاصی انجام شود و اردوهایی برای آنها در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: البته تیم والیبال نشسته جوانان ایران در رقابت‌های پاراآسیایی جوانان مالزی، موفق شد به عنوان قهرمانی دست یابد و سطح بازی ملی‌پوشان ما در آسیا و در بخش جوانان نیز بسیار خوب بود.

رضایی گفت: در حال حاضر ورزش معلولین به سمت حرفه‌ای شدن پیش رفته و دیگر مانند گذشته نیست که توجه زیادی به این مقوله نشود و کشورها به سمت سرمایه گذاری‌های کلانی در این زمینه می‌روند و هر روز شاهد رشد و ظهور قدرت های جدیدی هستیم.

وی در ادامه افزود: در والیبال نشسته نیز، این رشته تبدیل به فاصله بین والیبال معلولین و افراد غیر معلول شده، به این ترتیب که افرادی که دارای حداقل معلولیت‌ها هستند، و به همین دلیل نمی‌توانند در رشته‌های افراد غیر معلول فعالیت کنند، به ورزش معلولین و به خصوص والیبال نشسته رو می‌آورند، به همین دلیل هر روز شاهد حضور کشورهایی جدید در والیبال نشسته هستیم، به عنوان مثال کشورهای رومانی، ایتالیا، صربستان و بلغارستان از جمله کشورهای جدید هستند که به جمع خانواده پاراوالیبال پیوسته اند.

سرمربی تیم ملی اعلام کرد: امروز سالگرد اولین حضور تیم ملی ایران در مسابقات برون مرزی است، ۱۱ تیر سال ۶۴ تیم ملی ایران برای اولین بار در رقابت‌های برون مرزی شرکت کرد و در حدود ۳۰ سال فعالیت این رشته ما تنها ۵ باخت داشتیم که این باخت ها هم در رده های قهرمانی بوده و در نهایت عناوین روی سکوی ما را جابه‌جا کرده، در این مدت بسیاری از کشورهایی که با ما روبرو شدند، نظیر یوگسلاوی، هلند، نروژ و فنلاند، امروز دیگر در والیبال نشسته وجود ندارند، این نشان‌دهنده کاری است که ایران طی سال‌ها برای حفظ والیبال نشسته انجام داده اما باید توجه کرد که روزبه روز تیم‌های جدیدی وارد می‌شوند و رقابت‌ها به همان اندازه نزدیک تر و سخت تر می‌شود.

رضایی گفت: اگر بخواهیم در پارالمپیک ریو، روی سکو باشیم، باید برنامه‌ریزی کنیم و برای موفقیت نیازمند این هستیم که از همین حالا ماهی یکبار اردو داشته باشیم و هر ۶ ماه در یک تورنمنت تدارکاتی شرکت کنیم و با تشکیل تیم ملی ب، پشتوانه‌سازی برای آینده تیم ملی نیز انجام دهیم.

وی در مورد حضور تیم والیبال نشسته ایران در بازی‌های پاراآسیایی کره خاطرنشان کرد: برای مسابقات آسیایی نگرانی نداریم و هنوز فاصله ما با والیبال نشسته آسیا زیاد است، اما در این خصوص هم باید مراقب باشیم. امروز اگر به این جایگاه رسیدیم برای آن تلاش کرده‌ایم، ورزش جانبازان و معلولین بودجه تنها یک فدراسیون را در اختیار دارد اما عملا کار یک سازمان با ۱۸ رشته ورزشی را انجام می دهد.

رضایی در پایان با انتقاد از صندوق حمایت از ورزشکاران و قهرمانان گفت: ‌ حقوق این صندوق تنها به ورزشکارانی تعلق می‌گیرد که موفق به کسب مدال در بازی‌های پارالمپیک شدند اما نکته جالب توجه اینجاست که یک قهرمان در تیم ملی والیبال نشسته که مدال طلای المپیک را دارد نصف یک ورزشکار رشته انفرادی که همان مدال را دارد حقوق می‌گیرد که این موضوع باید رسیدگی شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز