خبرگزاری کار ایران

نهمین جشنواره ورزشی مراکز توانبخشی بیماران اعصاب و روان، یک جام یک لبخند ۲

نهمین جشنواره ورزشی مراکز توانبخشی بیماران اعصاب و روان، یک جام یک لبخند ۲
کد خبر : ۱۵۴۳۸۵۱

نهمین جشنواره ورزشی مراکز توانبخشی بیماران اعصاب و روان با عنوان «یک جام، یک لبخند ۲» در تاریخ یکشنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۳، در مرکز توانبخشی سرای احسان برگزار شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سرای احسان: نهمین جشنواره ورزشی مراکز توانبخشی بیماران اعصاب و روان با عنوان «یک جام، یک لبخند ۲» در تاریخ یکشنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۳، در مرکز توانبخشی سرای احسان برگزار شد.

این جشنواره به مناسبت هفته سلامت روان و با هدف ارتقاء روحیه و توانمندی مددجویان زن و مرد مراکز توانبخشی کشور طراحی شده است.

در این دوره از جشنواره مدیران و مسئولین سازمان بهزیستی، مدیران ارشد منطقه، نیکوکاران و خیرین، هنرمندان و ورزشکاران مطرح حصور داشتند.

فاطمه غفارنژاد، معاون توانبخشی بهزیستی شهرستان ری و کارشناسان توانبخشی سازمان بهزیستی میهمان این رویداد بودند.

غفارنژاد ضمن بازدید از مرکز سرای احسان، برگزاری چنین رویدادهایی را گامی رو به جلو در توانبخشی و بهبود زندگی بیماران مبتلا به اختلالات روانی دانست.

از جمله میهمانان ویژه این رویداد، حضور پیشکسوتان فوتبال از جمله محسن تهرانی، حمید گودرزی و بیژن خراسانی بودند.

خراسانی که سالهاست ازمددجویان سرای احسان حمایت می‌کند گفت در صورتیکه از این رقابت‌ها حمایت موثری شود، قابلیت برگزاری در سطوح بین المللی را دارد و شایسته است مسئولین اهتمام بیشتری به این مجموعه رقابت‌ها داشته باشند.

فرهاد رمضانی نژاد، مدیر عامل موسسه خیریه حمایت از آسیب‌دیدگان اجتماعی، که از بنیانگذاران جشنواره ورزشی بیماران اعصاب و روان می‌باشد ضمن اشاره به تاریخچه برگزاری این مسابقات از ابتدا تا کنون، گفت با وجود چالشهای بسیاری که مجموعه‌هایی ازین دست در سطح کشور دست به گریبان هستند و مشکلات بیشمار که در مسیر توانبخشی و نگهداری ودرمان بیماران مبتلا به اختلالات روانی وجود دارد، اما نقش این قبیل رویدادها در بهبود نگرش‌ها نسبت به بیماری روانی و تاثیر مثبتی که در بهبود شرایط زندگی بیمار دارد، غیر قابل انکار است. امید داریم که بتوان فعالیت‌های این چنینی را در سطوح بالاتر و با حضور مراکز بیشتری برگزار کنیم.

دکتر نادر منصوری، روانشناس و مسئول فنی سرای احسان با اشاره به همزمانی این رویداد ورزشی با هفته سلامت روان گفت در مطالعات علمی نشان داده شده است که ورزش هم تاثیر جسمی و هم روانی روی همه افراد چه سالم و چه مبتلا به اختلالات روانپزشکی دارد و گذشته از این، عامل ایجاد همکاری، نشاط و صمیمیت بین انسانهاست. یکی از اهداف این رویدادها بطور ویژه تمرکز بر اثرات روانشناختی و اجتماعی آن هاست. همانطور که سرای احسان همواره در این مهم پیشگام بوده معتقد است که بیماران طیف روانپزشکی همانند سایر شهروندان جامعه از حقوق طبیعی و انسانی برخوردار هستند. امید داریم که جشنواره ورزشی یک جام، یک لبخند گامی بلند در آگاهی بخشی و ایجاد نگرشی مثبت بین عموم نسبت به این گروه از بیماران باشد.

عزیز مومنی، مدیر سرای احسان ضمن ابراز قدردانی از حضور مراکز توانبخشی با اشاره به چالشهای فراوان پیش روی مدیران مراکز در برگزاری چنین رویدادهایی اظهار امیدواری کرد که همچنان با اراده‌ای راسخ در تلاشیم که فعالیت‌های مشابه این رویداد ادامه‌دار و مستمر باشد.

در این رویداد ورزشی بیش از دویست و پنجاه نفر شرکت کننده از هشت مرکز توانبخشی حصور داشتند. از جمله مراکز شرکت کننده می‌توان به بیمارستان رازی، مرکز توانبخشی ریحانه (نمونه)، مجموعه خیریه نواندیش، مرکز توانبخشی شهریار، مرکز جامع توانبخشی و پیگیری درمان پرهام کاشان، مرکز توانبخشی فجر امید، انجمن آلزایمر امام جواد (ع)، مرکز جامع توانبخشی بهنود اشاره کرد.

شرکت‌کنندگان در این رویداد، به رقابت در ۵ رشته ورزشی مختلف، شامل فوتسال، تنیس روی میز، دارت، فوتبال دستی و طناب کشی پرداختند.

این رشته‌ها به گونه‌ای انتخاب شدند که تمامی توانمندی‌ها و علایق مددجویان را در بر بگیرد و به هر یک از آنان فرصت ابراز خود را بدهد. در پایان از تیم‌ها و مراکز برگزیده تقدیر شد و به تیم‌های اول تا سوم، مدال و کاپ قهرمانی اهدا شد.

این جشنواره نه تنها فرصتی برای ورزش و رقابت است، بلکه یک جشن از امید، همدلی و تغییر در زندگی آسیب دیدگان اجتماعی به شمار می‌آید. امید است که این رویدادها به عنوان الگوی موفقی برای مراکز دیگر و سازمان‌ها در کشور مطرح شوند و باعث توسعه و گسترش فعالیت‌های مشابه در سطح جامعه شوند و با افزایش مشارکت جامعه، می‌توانیم به ایجاد فضای حمایتی و دوستانه برای مددجویان کمک کنیم.

مجموعه خیریه سرای احسان از سال ۷۷ تا کنون فعالیت دارد و بیش از چهارده هزار بیمار را تحت پوشش داشته است. از فعالیت‌های این مجموعه نگهداری و توانبخشی بیماران روانی مزمن می‌باشد و علاوه بر امور خیریه، فعالیت‌های علمی پژوهشی بسیاری در سطوح آکادمیک انجام داده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز