خبرگزاری کار ایران

در قالب بررسی روند برداشت جو علوفه‌ای مزارع مطرح شد:

ارتقای ارزش غذایی خوراک دام در کشت و صنعت پگاه همدان

ارتقای ارزش غذایی خوراک دام در کشت و صنعت پگاه همدان
کد خبر : ۹۳۷۴۲۲

روند برداشت و سیلو کردن جو علوفه‌ای خوراک دام در مزارع کشت و صنعت همدان بررسی شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران ( پگاه )، جعفر خلیلی مدیر عامل کشت و صنعت همدان دراین بازدید با بررسی نحوه برداشت و سیلو کردن جو علوفه ای خوراک دام مزارع شهرستان فامنین گفت: اجرای صحیح دستور العمل ها موضوع مهمی است که باعث می شود ارزش غذایی خوراک دام ارتقا یابد.

وی ادامه داد: این ارتقا می‌تواند در کیفیت محصول شیر خود را نشان دهد و از این جهت در سلامت محوری و ارتقای ارزش غذایی محصولات پگاه موثر خواهد بود.

او تاکید کرد: موضوع مهم دیگر در این حوزه آن است که کشت اینگونه محصولات زارعی، در تأمین به موقع علوفه با قیمت مناسب بسیار موثر است .

گفتنی است در این بازدید مدیر تولید و مدیر فنی کشت وصنعت پگاه همدان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز