خبرگزاری کار ایران

اراده فولاد مبارکه و ایمیدرو در توسعه فولاد سفیددشت و ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری

اراده فولاد مبارکه و ایمیدرو در توسعه فولاد سفیددشت و ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری
کد خبر : ۸۶۹۳۸۳

رئیس هیئت عامل ایمیدرو که رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت را در بازدید از شرکت‌های ورق خودرو چهارمحال و بختیاری و فولاد سفیددشت همراهی می‌کرد، گفت: شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در تولید ورق موردنیاز خودروسازان پیشتاز است و عزم فولاد مبارکه و ایمیدرو برای توسعۀ این دو شرکت جدی است.

به گزارش ایلنا، معاون وزیر صمت در ادامه گفت: شرکت ورق خودرو با پشتیبانی فنی ویژه فولاد مبارکه رو به پیشرفت است و ایمیدرو نیز همراه با فولاد مبارکه از توسعه هر دو مجموعۀ فولاد سفیددشت و ورق خودرو حمایت می‌کند.

غریب‌پور افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تولید گریدهای جدید، به‌ویژه در حوزه ورق‌های موردنیاز خودروسازان، در این مجموعه انجام خواهد شد.

وی با بیان این‌که پیش‌بینی ما از مصرف ورق خودرو روندی افزایشی است تصریح کرد: نیاز صنعت خودرو روزبه‌روز افزایش می‌یابد و این شرکت نیز با در اختیار داشتن نیروهای متخصص و بهره‌مندی از تجهیزات به‌روز در تولید گریدهای موردنیاز صنعت خودرو پیشتاز است.

غریب‌پور توسعه کمی و کیفی در ورق خودرو را نقطه قوت این شرکت دانست و گفت: هم‌جواری این شرکت با شرکت فولاد سفیددشت زمینه لازم را برای تعریف و اجرای طرح‌های توسعه مشترک برای این دو شرکت فراهم می‌کند.

بنا بر این گزارش، در ادامه این بازدید، رئیس هیئت عامل ایمیدرو باحضور در شرکت فولاد سفیددشت، با تأکید بر اهمیت بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از فاز دوم فولاد سفیددشت خاطرنشان کرد: خوشبختانه امکانات فنی، ظرفیت فیزیکی، مواد اولیه و نیاز مصرفی بازار این الزام را در فولاد سفیددشت و ورق خودرو به وجود آورده است که توسعه‌های آن‌ها هرچه سریع‌تر اجرا و به بهره‌برداری برسند.

گفتنی است طرح فولاد سفیددشت به‌عنوان یکی از طرح‌های هفت‌گانه استانی در 35 کیلومتری جاده شهرکرد- بروجن در سال 1386 شروع شد. ادامه اجرای این پروژه پس از یک دورۀ توقف نسبتا طولانی در مرداد 1393 با حمایت و سرمایه‌گذاری 65 درصدی شرکت فولاد مبارکه و 35 درصدی ایمیدرو به جریان افتاد.

این شرکت شامل واحد احیا مستقیم و پروژه‌های فولادسازی و پشتیبانی است.

پروژه احیا مستقیم این شرکت در آذرماه 1395 با موفقیت به بهره‌برداری رسید، تا جایی که از زمان راه‌اندازی تاکنون 1 میلیون و 660 هزار تن آهن اسفنجی در این واحد تولید شده است.

فاز دوم این شرکت پروژه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم با ظرفیت تولید سالانه 800 هزار تن اسلب است و با توجه به این‌که این پروژه در حال حاضر 80 درصد پیشرفت دارد، پیش‌بینی می‌شود تا سال 1399 این واحد نیز به بهره‌برداری برسد.

با راه‌اندازی واحدهای فولادسازی و واحدهای جنبی این شرکت به‌طور مستقیم برای 750 نفر و به‌صورت غیرمستقیم برای 6500 نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

در طرح‌های توسعه آتی این شرکت احداث یک واحد نورد سرد با ظرفیت سالانه 700 هزار تن به‌منظور تأمین مواد اولیه کارخانه‌های ورق خودرو و تاراز دیده شده است که قرارداد هر دو طرح از طریق مناقصۀ بین‌المللی منعقد شده است.

ضمن این‌که در طرح‌های توسعه آتی این شرکت، احداث یک مگامدول  1.5 میلیون تنی و احداث کورۀ قوس الکتریکی و کوره پاتیلی برای دست‌یابی به دو میلیون تن فولاد نیز پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز