خبرگزاری کار ایران

یک مقام مسئول مطرح کرد:

فعالیت ۳۷۰۰ بنگاه بزرگ در کشور/ برنامه‌ریزی وزارت صمت در تأمین مالی بخش صنعت و معدن

فعالیت ۳۷۰۰ بنگاه بزرگ در کشور/ برنامه‌ریزی وزارت صمت در تأمین مالی بخش صنعت و معدن
کد خبر : ۸۲۶۷۲۹

برنامه‌های وزارت صمت برای تأمین مالی بخش صنعت و معدن، موضوع نشست معاونت طرح و برنامه این مجموعه با شماری از شرکت‎ها در راستای اتمام طرح‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام بود.

به گزارش ایلنا و به نقل از شاتا، علیرضا‌ هادی مدیر کل دفتر امور طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صمت در این نشست گفت: یکی از وجوه تأمین مالی، مراجعه به سرمایه‌های سرگردان مردمی با استفاده از ابزارهای موجود در بازار سرمایه است.

در این زمینه جلسات متعددی با حضور بنگاه‌ها و فعالان صنعتی به‌همراه مدیران شرکت‌های تأمین سرمایه برای استفاده از این ظرفیت برگزار کرده‌ایم. هدف ما از این گردهمایی‌ها، آشنایی دقیق‌تر بنگاه‌ها در حوزه صنعت و معدن با روش‌های نوین تأمین مالی، به‌ویژه از طریق بازار سرمایه است.

وی با اعلام وجود بیش از 600 شرکت در بازار سرمایه گفت: تقریباً 340 شرکت از این تعداد به بخش صنعت مربوط است و تنها حدود 40 شرکت از ابزارهای مالی مد نظر استفاده می‌کنند. بر این اساس، ترویج این موضوع و به‌هم‌رسانی بنگاه‌ها و شرکت‌های تأمین سرمایه جهت رفع مشکلات مالی فعالان صنعتی از اهداف وزارت صنعت و معدن است.

وی در ادامه به فعالیت حدود 85 هزار بنگاه اقتصادی دارای مجوز از وزات صمت اشاره کرد و اظهار داشت: 3700 بنگاه از این تعداد در زمره شرکت‌های بزرگ و دارای بیش از 100 نفر نیروی انسانی شاغل هستند.

به گفته دکتر علیرضا‌ هادی، از منظر اشتغال‌زایی، بنگاه‌های تا 10 نفر جزو بنگاه‌های خرد، تا 50 نفر در زمره بنگاه‌های کوچک، تا 100 نفر جزو بنگاه‌های متوسط و بالای 100 نفر، بنگاه‌های بزرگ محسوب می‌شوند.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات تأمین مالی در بخش صنعت اشاره کرد و گفت: وزارت صنعت و معدن با شناسایی شماری از بنگاه‌های دچار تنگناهای مالی برای تکمیل طرح‌ها و بهره‌برداری نهایی تلاش دارد تا با رفع مشکلاتشان، زمینه افتتاح آنها را تا پایان دولت دوازدهم فراهم سازد. این طرح‌ها در فهرست پروژه‌های حائز اهمیت برای کشور هستند.

مدیرکل دفتر امور طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صمت افزود: با توجه به اهمیت رویداد کیش اینوکس که اواخر آبان ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود، تلاش داریم با برگزاری همایش و نشست‌هایی با موضوع راهکارهای انتشار انواع اوراقی نظیر اجاره، جعاله، مرابحه، منفعت و ... در بازار سرمایه به‌همراه الزامات آن‌ها، توسعه ابزار سلف در بورس کالا و ... برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و یا تأمین سرمایه درگردش واحدهای فعال تولیدی منابع مالی تأمین کنیم. همچنین با پیگیری تسهیل پذیرش بنگاه‌ها در بازار کوچک و متوسط فرابورس، معرفی عرضه بلوکی و مدیریتی سهام در فرابورس، عارضه‌یابی صندوق پروژه و ... به بررسی فرصت‌ها و چالش‌های تأمین مالی بورس محور در حوزه صنعت و معدن بپردازیم.

مخاطبان این نشست‌ها، فعالان بخش صنعت و معدن، شامل واحدهای کوچک و متوسط، طرح‌های نیمه تمام و توسعه‌ای، واحدها و کارخانجات بزرگ و سازمان‌های توسعه‌ای هستند.

وی ابراز امیدواری کرد این‌گونه اقدامات ترویجی، به فعالان اقتصادی برای بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و ابزارهای تأمین مالی بورس محور کمک نماید.

آریا حمیدیان مدیربرگزاری رویداد کیش اینوکس نیز در این جلسه گفت: کیش اینوکس با تجربه 6 دوره برگزاری، به یکی از مهم‌ترین رویدادهای بازار پول و سرمایه و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تبدیل گردیده است. با توجه به رویکرد اقتصادی امسال، یکی از رویکردهای این دوره، نقش بازار سرمایه در رونق تولید است. در این راستا از کلیه شرکت‌ها، دست‌اندرکاران، متخصصین و فعالان بازار دعوت می‌گردد، با حضور در نمایشگاه و نشست‌های جانبی و ایجاد هم‌افزایی، موجبات تحقق اهداف مورد نظر را فراهم آورند.

یازدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور و ششمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی با برند " کیش اینوکس" از 27 آبان به مدت 4 روز در مرکز بین‌المللی نمایشگاه‌های کیش برگزار می‎شود. 36 همایش و نشست تخصصی نیز همزمان با ایام برگزاری در مرکز بین‌المللی همایش‌های کیش برپا خواهد بود.

وی از فعالان عرصه صنعت دعوت کرد برای تعامل و رفع نیازها جهت رشد و شکوفایی اقتصاد ملی و بنگاه‌های دولتی و خصوصی از فرصت این رویداد بهره ببرند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز