خبرگزاری کار ایران

رییس سازمان صنعت ،‌معدن و تجارت استان :

130واحد صادر کننده در نقاط مختلف استان مرکزی شناسایی شد/ افزایش 25 درصدی صادرات کالاهای غیر نفتی استان

130واحد صادر کننده در نقاط مختلف استان مرکزی شناسایی شد/ افزایش 25 درصدی صادرات کالاهای غیر نفتی استان
کد خبر : ۵۵۲۰۹۹

رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان مرکزی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 130 واحد تولیدی صادر کننده در نقاط مختلف این استان شناسایی شدند .

به گزارش ایلنا به نقل از  شاتا محمد رضا حاجی پور افزود: از این تعداد شرکت صادر کننده بیش از 50 شرکت در اراک و بقیه در نقاط مختلف استان به خصوص دلیجان، ساوه و محلات شناسایی که به امر صادرات اشتغال داشته اند.
وی ادامه داد: عمده محصولات شرکت های صادر کننده استان مرکزی شیشه و بلورجات، الیاف پلی استر، سیمان، شمش آلومینیوم، دکل های برق، محصولات لبنی و انواع گوشت قرمز و سفید است که به کشورهای افغانستان، تونس، لهستان، تاجیکستان، ارمنستان، عراق، آلمان، ایتالیا، یونان، عمان، سوریه، عراق و ترکمنستان صادر شده است. 
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی از افزایش 25 درصدی صادرات کالاهای غیر نفتی این استان در 6 ماه نخست امسال خبر داد و گفت: 814 هزار تن انواع کالاهای محصولات پتروشیمی، شمش آلومینیوم، شیشه و بلورجات، الیاف پلی استر، گوشت، سیمان، گل و گیاه و صنایع لبنی به ارزش 527 میلیون دلار از استان مرکزی به 68 کشور جهان صادر شده است. 
وی ادامه داد: 75 هزار تن انواع کالاهای بادام زمینی، خط تولید آمپول، پودرآلومینا، آند کربنی، مواد اولیه آبمیوه، شمش آلومینیوم و لوازم یدکی ماشین آلات کشاورزی به ارزش 175 میلیون دلار از کشورهای مختلف جهان به استان مرکزی وارد شده است. 
حاج پور توضیح داد: روز ملی صادرات امسال با ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) و ماه های محرم و صفر تقارن دارد و به همین دلیل آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان مرکزی در نیمه دوم آذرماه برگزار می شود. 
وی اضافه کرد: درآمد ارزی حاصل از صادرات، حفظ و توسعه بازارهای هدف و فعالیت های بازاریابی، مهارت فنی و تخصصی شرکت مذکور در بخش صادرات، حضور شرکت های مذکور در نمایشگاه های بین المللی، راه اندازی دفتر فروش یا نمایندگی در کشورهای مختلف، دریافت گواهینامه استاندارد بین المللی و عضویت در تشکل های صادراتی ملی و استانی از شاخص های انتخاب صادرکنندگان برتر این استان است. 
حاجی پور افزود: کمیته ای با حضور نمایندگان استانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان امور اقتصادی و دارایی، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل گمرکات، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره استاندارد، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بانک توسعه صادرات، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، اتاق تعاون، شرکت نمایشگاه های بین المللی، خانه صنعت و معدن و شرکت شهرک های استان مرکزی تشکیل شده و نسبت به سنجش فعالیت های صادرکنندگان متقاضی اقدام می کنند. 
رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان مرکزی، معافیت های مالیاتی، اعطای تسهیلات کم بهره، رفع مشکلات مربوط به گمرک را از مهمترین مشوق های دولتی از صادرکنندگان عنوان کرد و گفت: صادرکنندگان بسیاری در استان مرکزی فعالیت می کنند که در صورت حمایت از این افراد می توان زمینه توسعه پایدار در استان را فراهم کرد. 
بیش از سه هزار واحد تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند که بر اساس آخرین ارزیابی های صورت گرفته این استان رتبه چهارم توسعه یافتگی صنعتی کشور را داراست.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز