کشف و معدوم سازی بیش از 3 تن فراورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران در بازدید سرزده از یک واحد کارخانه فرآورده های گوشتی در غرب استان مقدار بیش از 3 تن فراورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی را کشف و دستور معدوم سازی ان را صادر کرد.
به گزارش ایلنا از ساری، سید حسین رضوانی مدیر کل دامپزشکی استان مازندران در بازدید های سرزده و ادواری خود از کارخانجات تولید، نگهداری و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان، از یک واحد کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در غرب استان بازدید و در بررسی اولیه و بازدید از سردخانه نگهداری مواد اولیه این کارخانه مقدار بیش از 3 تن فراورده خام دامی فاسد و غیر بهداشتی را ضبط نمود.
وی در خصوص ضبط این محموله اظهار داشت: قرار بود این مواد ، به عنوان مواد اولیه در تولید فرآورده های گوشتی مورد استفاده قرار گیرد که با هوشیاری و دقت نظر در بازدید انجام شده از سردخانه های شرکت مذکور ، بدلیل عدم دارا بودن هویت (همچون فقدان تاریخ تولید و انقضا ، شرایط نامناسب نگهداری و شرایط ارگانولپنیکی ( ظاهری ) غیر قابل مصرف، تشخیص داده شد و با هماهنگی بعمل آمده به نزدیکترین واحد تبدیل ضایعات منتقل و با حضور صاحب محموله، این مقدار از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.
رضوانی در ادامه گفت: نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های گوشتی از وظایف معاونت غذا دارو بوده، لکن بدلیل اینکه اینگونه محصولات غذایی ، از فراورده های خام دامی تولید می شود ، وفق ایین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی ، کارخانجات فراورده های گوشتی ملزم به اخذ پروانه بهداشتی و معرفی مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی می باشند .
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران به کلیه واحد های تولید کننده فراورده های گوشتی هشدار داد: با توجه به بکارگیری مواد خام دامی در فرآورده های گوشتی توصیه می شود نسبت به تهیه این فرآورده ها از مراکز مجاز تحت نظارت متولیان بهداشتی، دارای پروانه بهداشتی دامپزشکی اقدام و به تاریخ تولید و انقضاء و مواد بکار رفته در اینگونه محصولات توجه بیشتری نمایند.