خبرگزاری کار ایران

مرز شرقی کشور از وجود هر نوع بیماری مشترک بین انسان و دام پاک است

مرز شرقی کشور از وجود هر نوع بیماری مشترک بین انسان و دام پاک است
کد خبر : ۵۴۶۲۵۶

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: اگر به جای پرداخت تسهیلات، شتر و دام مانند بز در اختیار روستاییان و عشایر قرار گیرد بخش اعظمی از اشتغال و تولید استان رفع می‌شود.

به گزارش ایلنا، علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در همایش بزرگداشت روز ملی دامپزشکی، با بیان اینکه ما مدیون بهره‌برداران حوزه دام و کشاورزی هستیم، اظهار داشت: کار کردن برای بهره‌بردارانی که مطالبه‌گر هستند ارزشمند است.

وی با بیان اینکه حوزه دامپزشکی، حوزه‌ای اجتماعی است، بیان داشت: نیروهای دامپزشکی سنگرسازان بی‌سنگری هستند که در راستای سلامت جامعه تلاش می‌کنند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تأکید کرد: اگر فرزندی از استان کم‌برخورداری مانند خراسان‌جنوبی در مقامات بالاتر قرار گرفت باید کار کردن برای رضای خدا و خلق خدا را یاد بگیرد.

رفیعی‌پور ترفیع مقام خود را مدیون سه موضوع مهم، رضایت و دعای پدر و مادر، رضایت و دعای شهدا و رضایت و دعای مردم دانست.

وی اعلام کرد: خراسان‌جنوبی علی‌رغم مرزی بودن جزو پاک‌ترین استان‌های کشور و عاری از هرگونه بیماری مشترک بین انسان و دام است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور رسالت دامپزشکی را بسیار مهم و سنگین ارزیابی کرد و یادآور شد: طی سال‌های گذشته دولت به اشکال گوناگون وام‌هایی را در اختیار مردم گذاشت که تبدیل به خرید خودروهای لوکس و خانه و وسایل دیگر شد.

رفیعی‌پور تأکید کرد: باید تسهیلات پرداختی به عشایر و روستائیان در مسیر درستی هدایت شود بنابراین اگر به جای پرداخت تسهیلات، شتر و دام مانند بز در اختیار روستاییان و عشایر قرار گیرد بخش اعظمی از اشتغال و تولید استان رفع می‌شود.

سرپرست اداره کل دامپزشکی خراسان‌جنوبی نیز در این مراسم  بیان داشت: در سطح کشور ۳۶ هزار خانواده در زمینه دامپزشکی فعالیت می‌کنند تا مواد خام دامی و سالم در اختیار مردم قرار گیرد.

محمد اصغرزاده با بیان اینکه کارکنان دامپزشکی سربازان گمنام عرصه بهداشت و سلامت هستند، تصریح کرد:  مرز شرقی کشور از وجود هر نوع بیماری مشترک بین انسان و دام پاک بوده و امکان ورود آلودگی وجود ندارد

وی با بیان اینکه خراسان‌جنوبی سپر بهداشتی و امنیت کشور شده است، اضافه کرد: این استان شرایط امنی را برای سایر استان‌ها فراهم کرده است.

وی در پایان دامپزشکی را حامی تولیدکنندگان دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه بیماری‌های دامی که وارد کشور می‌شود از سمت غرب و شمال کشور است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان‌جنوبی نیر در این مراسم، اظهار داشت: ارتقای مسؤولان نظام براساس ارزیابی عملکرد و خدمات ارزنده‌ای است که به مردم می‌دهند.

بی‌بی‌عصمت سرفرازی با بیان اینکه دامپزشکی تأمین سلامت و امنیت غذایی جامعه را بر عهده دارد، اظهار داشت: نیروهای دامپزشکی در مسیر عقلانیت و انجام امور بر اساس خرد جمعی حرکت نمایند.

رئیس جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی نیز در این مراسم با بیان اینکه بخش طیور خراسان جنوبی نیازمند کمک مسؤولان است، اظهار داشت: مسؤولان باید با اراده‌ای مصمم در مسیر توسعه استان گام بردارند.

هاشم ولی‌پور مطلق با بیان اینکه ۱۰ درصد سهم ارزش افزوده فعالیت‌های اقتصادی در سطح کشور مربوط به بخش کشاورزی است، اضافه کرد: این مقدار در خراسان‌جنوبی ۳۱.۵ درصد است.

وی حل مشکلات بخش کشاورزی  و دامپروری را در گرو تعامل و همراهی دانست و تبیین کرد: برای رخ دادن اتفاقات خوب باید از درون خودمان برنامه‌ریزی و سپس با استطاعت نیروی انسانی  و همدلی و همکاری مسؤولان در راستای تحقق آن تلاش کنیم.

رئیس جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی رضایت مردم را مهم دانست و خاطرنشان کرد: نگرانی‌های زیادی برای فعالیت کشاورزان که از طریق تربیون‌ها گفته می‌شود که همه آن را قبول ندارم، لذا اهداف و برنامه‌ها در صورتی محقق می‌شود که مردم در امور مشارکت کنند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز