خبرگزاری کار ایران

صنایع کشور از فضای پس از برجام استفاده حداکثری کنند

صنایع کشور از فضای پس از برجام استفاده حداکثری کنند
کد خبر : ۴۹۰۸۰۵

وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: فضای پس از برجام برای صنایع کشور گشایشی ایجاد کرده است که با اقدامات دولت در سایه این فضا بتوانند عقب ماندگیهای گذشته خود را جبران کنند.

به گزارش ایلنا؛ « مهندس محمد رضا نعمت زاده » درحاشیه بازدید از شرکت نساجی ستاره اردبیل با بیان این مطلب ، افزود : پیش از این در بخش تولید قطعات خودرو شرکت های ایران خودرو و سایپا تنها خریدار قطعات وارد شده از کشورهایی همچون فرانسه بودند اما در فضای پس از برجام  شرکت های قطعه سازی فرانسوی جلو آمدند و حتی به صورت 50 به 50 شرکت های قطعه سازی ایرانی را شریک خود ساخته اند.

وی در ادامه  با بیان اینکه سایر صنایع کشور نظیر صنایع پوشاک و نساجی هم می توانند استفاده حداکثری از فضای پس از برجام نمایند،افزود : در این میان البته  بخشی از ماشین آلات مورد نیاز وارد کشور نشده  که  بزودی قابل انجام است  همچنین یکسری مشکلات نقدینگی برای این دسته از واحدها وجود دارد که با مذاکرات و تعامل با بانکهای عامل درصدد رفع آنها می باشیم.

به گفته مهندس نعمت زاده ؛ ظرفیت کافی و لازم در صنایع نساجی و پوشاک کشور وجود دارد به طوریکه تعدادی از واحدهای تولید پوشاک علاوه برتامین نیاز بازار داخلی به کشورهایی نظیر ترکیه و آلمان هم صادرات پوشاک دارند همچنین می توان پارچه ای تولیدی ایرانی را در بازراهای بین الملی عرضه کرد و حتی می توان شریک خارجی گرفته و با تولید مشترک علاوه برتامین نیاز بازار داخلی دو کشور ، مازاد آن را صادر کنند.

برپایه این گزارش ؛ امروز مهندس نعمت زاده با سفر خود به استان اردبیل از سه واحد تولیدی «شرکت نساجی ستاره اردبیل » ؛« شرکت تولید شیرهای صنعتی اردبیل » و « شرکت الکترونیک پردازش»  بازدید کرد.

 

شرکت نساجی ستاره اردبیل

محصول تولیدی این کارخانه در فاز نخست  به ظرفیت  تولیدسالیانه 9 میلیون متر مربع انواع پارچه جین و با سرمایه گذاری 650 میلیارد ریال توانسته است در شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل برای 300 نفر اشتغال ایجاد کند.

همچنین در فاز2طرح توسعه این شرکت با ظرفیت تولید سالیانه  10 هزار تن محصول ریسندگی و بافندگی پارچه پنبه ای و با سرمایه گذاری 500 میلیارد ریال و اشتغال زایی برای 150 نفر ادامه فعالیت می دهد.

براین اساس در فاز 3 طرح توسعه این کارخانه قادر است به ظرفیت تولید سالیانه 10 هزارتن محصول ریسندگی و بافندگی پارچه پنبه ای با انجام سرمایه گذاری 300 میلیارد ریال و ایجاد شغل برای 200نفر فعال خواهد بود.

 

شرکت تولید شیرهای صنعتی اردبیل

در فاز نخست این کارخانه توانسته است با 10 میلیارد ریال سرمایه گذاری و 25 نفر شاغل به ظرفیت تولید سالیانه 200 هزارتن شیر گازی فولادی برسد.

همچنین در طرح توسعه اول در این واحد تولیدی با سرمایه گذاری 55میلیارد ریال و اشتغال زایی برای 45 نفر مبادرت به ظرفیت تولید سالیانه 2هزار 500 تن شیرآلات و علمک بنوماتیکی هیدرولیکیبرسد.

گفتنی است : در فاز توسعه دوم شرکت تولید شیرهای صنعتی اردبیل  با سرمایه گذاری 100 میلیارد ریالی و و اشتغال زایی برای 35 نفر به ظرفیت تولید سالیانه 600 عدد شیرآلات دروازه ای ، 100 عدد شیرآلات یکطرفه ، 550 عدد علمک بنو ماتیکی و در مجموع  یک هزارو 250 عدد محصولات مرتبط خواهد سرید.

 

شرکت الکترونیک پردازش

در فاز نخست این کارخانه با 140 میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغال زایی برای 34 نفر به ظرفیت تولید سالیانه 60 هزار دستگاه « برد الکترونیکی » محصول الکترونیکی خودرو برسد.

همچنین در طرح توسعه شماره 2 این شرکت  با  انجام 37 میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغال زایی برای 130 نفر به ظرفیت تولید سالیانه 800 هزار عدد رله خودرو و محصول آبکاری الکترونیکی را در دست اقدام دارد.

و در فاز سوم طرح توسعه شرکت الکترونیک پردازش با انجام 100 میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغال زایی برای 140 نفر انواع لوازم و قطعات پلاستیکی بردهای الکترونیکی را با ظرفیت تولیدی 160 تن در سال برساند.

ودر نهایت در فاز چهارم این کارخانه قرار است با سرمایه گذاری 100 میلیارد ریال و بکارگیری 35 نفر نیروی انسانی در تولید رله خودرو به ظرفیت سالیانه یک میلیون  عدد رله خودرو برسد.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز