خبرگزاری کار ایران

رییس ایدرو در مراسم آغاز عملیات اجرائی گیربکس اتوماتیک:

4 قرارداد خودرویی با شرکای خارجی نهایی شده و 2 قرارداد تا آخر سال منعقد می شود

 4 قرارداد خودرویی با شرکای خارجی نهایی شده و 2 قرارداد تا آخر سال منعقد می شود
کد خبر : ۴۵۷۱۵۱

رییس سازمان کسترش و نوسازی صنایع ایران از نهائی شدن 4 قرارداد خودرویی شامل دو قرارداد ایران خودرو یک قرارداد شرکت سایپا و یک قرارداد سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با رنو فرانسه خبر داد.

به گزارش ایلنا، منصور معظمی در مراسم آغاز عملیات اجرائی طرح سرمایه گذاری اولین گیربکس اتوماتیک "ایدرو- پانچ بلژیک" افزود: اولین محصول ایران خودرو با مشارکت شرکت‌های خارجی اسفند ماه به بازار عرضه می‌شود و محصول جدید شرکت سایپا با مشارکت شرکت خارجی در سه ماه اول سال آینده به بازار ارایه می شود.

معظمی گفت: قرارداد پنجم تا پایان سال بین شرکت فولکس واگن و یک شرکت بخش خصوصی از ایران و نیز قرارداد شرکت هیوندایی و شرکتی از بخش خصوصی در مراحل پایانی و انعقاد است.

وی با اشاره به افزایش 40 درصدی تولید خودرو نسبت به سال گذشته افزود: قطعه سازان داخلی امروز ارتباطشان با خودروسازان منطقی تر و با رضایتمندی بیشتر است و تلاش دو شرکت بزرگ خودروسازی کشور نیز ارتباط و رضایتمندی بیشتر کیفی  است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: هر ماه وضعیت و کیفیت خودروها رصد می‌شود. و بر این اساس کیفیت خودروهای تولیدی نسبت به سال گذشته وضعیت بهتری دارد ولی هنوز ایده آل نیست.

رئیس هیأت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان اینکه در 10 ماهه اول امسال تولید خودرو برابر با 12 ماه سال گذشته بوده است تصریح کرد: 1 میلیون و 50 هزار دستگاه خودرو دراین مدت تولید شده است که 91 درصد متعلق به سایپا و ایران خودرو است و تا پایان سال به 1 میلیون و 300 هزار دستگاه خواهد رسید.

به گفته وی هدف گذاری تولید خودرو در سال آینده 1 میلیون و 500 هزار دستگاه در سال است.

معظمی ادامه داد : براساس آمار بانک مرکزی و مرکز آمار ایران رشد اقتصادی در 6 ماه اول سال حدود 7 درصد بوده که آن هم به خاطر جهش در دو بخش نفت و صنعت با نگاه صنعت خودرو بوده است و طبق سند توسعه خودرو در چشم انداز 1404 باید 3 میلیون دستگاه خودرو تولید و 1 میلیون دستگاه صادر شود.

معظمی تأکید کرد سیاست ما در سازمان گسترش مشارکت با بخش خصوص و به صورت خاص با کشورهای هدف به صورت مشارکت با سهم کمتر است.

در ادامه این مراسم معاون توسعه سرمایه گذاری ایدرو گفت: به زودی تولیدات شرکت سایپا ابتدا با گیربکس های وارداتی شرکت  پانچ و سپس به سرعت با گیربکس های تولیدی در شرکت هیدروپانچ به بازار می‌آید.

دلیری افزود: ظرفیت تولید این گیربکس ها 158 هزار دستگاه در سال و با میزان 35 درصد ساخت داخل است که به سرعت به 65 درصد خواهد رسید.

وی اضافه کرد بیش از 1 سال است که عملیات کالیبراسیون و تطبیق این گیربکس‌ها با خودروهای تولید داخل صورت گرفته است.

دلیری ادامه داد : گیربکس‌های اتوماتیک (ciziti) باعث تحول شگرفی در صنعت خودرو می‌شود و در ابتدا با سرمایه گذاری 80 درصد از سوی طرف بلژیکی و 20 درصد از سوی ایدرو شرکت مشترکی ثبت شد.

وی انتخاب شهر زنجان را برای سرمایه گذاری و تولید گیربکس‌های اتوماتیک با توجه به زیرساخت‌های مناسب نیروی انسانی و سایر عوامل عنوان کرد.

دلیری تصریح کرد: به هیچ عنوان قصد رقابت با بخش خصوصی نداریم اما استراتژی سازمان گسترش به عنوان بزرگترین سازمان توسعه ای کشور این است که در عرصه‌هایی که نیاز به تکنولوژی پیشرفته یا ریسک دارد و بخش خصوصی قادر به ورود نیست، ورود کند. و این را در عرصه های صنایع دریایی ،ریلی و حتی هوایی و هلیکوپتر سازی و نیز نفت و گاز ادامه خواهیم داد.

مدیر عامل ایرانی شرکت ایدروپانچ: انتقال تکنولوژی و r&d هم به زودی به کشور صورت می‌گیرد.

مدیر عامل بلژیکی شرکت ایدرو پانچ: در نظر داریم تولید گیربکس های اتوماتیک را از 150 هزار دستگاه در سال به 500 هزار دستگاه طی مدت زمان 4 ساله برسانیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز