خبرگزاری کار ایران

تولید محصولات کشاورزی در زمین‌های شور و نامساعد

 تولید محصولات کشاورزی در زمین‌های شور و نامساعد
کد خبر : ۱۴۲۹۴۳۶

گیاهان شورپسند توسط محققان و پژوهشگران مرکز ملی تحقیقات شوری تولید و پرورش می یابد.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی سازمان تات، افزایش شوری منابع آب و خاک کشور، زنگ خطر را به صدا درآورده که نگرانی‌ها را به همراه داشته و اثرات جبران ناپذیری را به بخش کشاورزی وارد کرده است.

آنگونه که کارشناسان می‌گویند در حال حاضر ۳۰ درصد منابع آب و ۵۰ درصد منابع خاک در بخش کشاورزی با مشکل شوری بیش از اندازه مواجه هستند.

محققان و پژوهشگران مرکز ملی تحقیقات شوری، طرحی شور ورزی را طراحی کرده که حاصل آن هم شناسایی و معرفی گونه‌هایی مقاوم به شوری و با صرفه اقتصادی برای کاشت است.

رئیس مرکز ملی تحقیقات شوری گفت که کار تحقیقات از چند سال قبل آغاز شده و نتایج خوبی داشته است.

دهقانی افزود: گونه‌هایی از جمله کینوا در بخش غلات و گونه‌هایی مثل ارزن، کوشیا، سالی کوریا و اتری پلکس که همگی از مقاومت بالایی در برابر شوری برخوردارند و می‌توانند تامین کننده نیاز کشور باشند.

وی ادامه داد: در بخش زراعت چوب نیز اقدامات خوبی دنبال شده که منجر به شناسایی گونه‌هایی مقاوم و با صرفه اقتصادی برای کشت در سراسر کشور شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز