ابلاغ سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی به دستگاههای اجرایی
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان این که سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و توسط رئیسجمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است، گفت: در این سند وظایف دستگاههای اجرایی مشخص شده است.
به گزارش النا از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمداسماعیل مطلق گزارشی از اقدامات پس از تصویب سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی توسط دستگاههای اجرایی را تشریح کرد.
وی با بیان این که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به دستور رئیسجمهور وظیفه پیگیری و اجرایی شدن این سند ملی توسط دستگاههای اجرایی را بر عهده دارد، اظهار داشت: این دبیرخانه روند اجرایی شدن سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی را در دستور کار دارد.
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی افزود: سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و توسط رئیسجمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است. در این سند وظایف دستگاههای اجرایی مشخص شده است و یکی از موضوعات مهم، "تولید و تامین پایدار غذا" بر عهده وزارت جهاد کشاورزی سپرده شده است که از جمله آنها میتوان به محصولات باغی، زراعی و دامی اشاره کرد که باید در این زمینه به وظایف خود به خوبی عمل کنند.
وی افزود: بر اساس دستور رییسجمهور تمامی دستگاههای اجرایی باید به وظایف خود در اجرای بهتر این سند عمل کنند و رصد، پایش و نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی در این سند برعهده دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی است. این دبیرخانه برای رصد و اجرایی شدن این سند ملی، سازوکاری را تهیه کرده و کمیسیونها و کمیتههای مختلفی را در این دبیرخانه تشکیل داده است.
مطلق اظهار داشت: در سند ملی ۳۰۰ اقدام تعریف شده که باید توسط دستگاههای ذیربط اجرا شود و تقسیم کاری هم در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی انجام و وظایف و تکالیف به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است.
به گفته وی، همه دستگاههای اجرایی موظف شدهاند تا برش برنامه عملیاتی تا پایان سال جاری و سال ۱۴۰۳ را تا ۳۰ آبان ماه به دبیرخانه شورا ارسال کنند.
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان این که یکی از برنامههای مهم در این سند ملی، بهبود کیفیت نان است، تاکید کرد: با توجه به این که نان یکی از غذاهای اصلی مردم است باید توجه ویژهای به این موضوع داشته باشیم که در این راستا وزارت جهاد کشاورزی موظف است برای بهبود کیفیت گندم اقدامات لازم را انجام دهد چرا که اگر کیفیت گندم خوب نباشد آرد و نان خوبی نخواهیم داشت.
وی در ادامه تاکید کرد: نظرات و پیشنهادات وزارت بهداشت در خرید تضمینی گندم در جهت کیفیت بهتر باید اعمال شود و همچنین دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی باید در قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی عضو شود.