نگرش تولید در ایران خودرو تغییر کرده است
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اقدامات مدیریت ایران خودرو در طول یک سال گذشته و تغییر نگرش تولیدی و اقتصادی در این مجموعه را شایسته تقدیر دانست و گفت: ایران خودرو این قابلیت را دارد که با حذف محدودیتها فضای تولید صنعت خودرو را به سمت صعود و توسعه سوق دهد.
به گزارش ایلنا، علی آذری عملکرد مدیریت ایران خودرو در طول یک سال گذشته را به طور کلی مطلوب ارزیابی و اظهار کرد: تلاشها، اقدامات و رویه دکتر خطیبی در طول یک سال گذشته شایسته تقدیر است.
وی با تاکید بر اینکه تیم مدیریتی ایران خودرو از توانایی طراحی یک مدل سازمانی و عبور از تمامی محدودیتها برخوردار است، گفت: مدیرعامل ایران خودرو توانایی این را دارد که با حذف محدودیتها نردبان تولید را به سمت توسعه و صعود سوق دهد.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی تولید نسل جدید موتور پرقدرت EFP با خودکفایی 85 درصدی و عبور تیراژ 460 هزار دستگاهی در 9 ماه نخست سال جاری از مجموع تولید در سال گذشته را بسیار خوب توصیف کرد و افزود: فناوری موتور جدید EFP اگر خاصه در حوزه انرژی و مصرف سوخت قادر به عبور از رکود جهانی باشد، اقدام ارزشمندی برای مدیریت ایران خودرو خواهد بود و موجب جلب رضایت مصرفکنندگان است.
آذری در خصوص راه اندازی طرح تاکسی لند و استفاده از تارای برقی در تاکسیرانی به عنوان یکی دیگر از اقدامات مهم ایران خودرو، عنوان داشت: این طرح میتواند مدل سازمانی جدیدی از شرکتهای خودروسازی باشد. طرح تاکسی لند و استفاده از خودروهای برقی با توجه به وضعیت آلودگی هوا میتواند این عامل تهدید در برابر سلامت جامعه را مرتفع نماید.
وی با بیان اینکه آغاز صادرات محصولات دنا و تارای ایران خودرو به کشورهای مختلف به عنوان یکی از اقدام مثبت در فضای تحریم قلمداد میشود گفت: میتوان بدون اینکه کمیت و کیفیت تولید بر تامین بازار داخلی متاثر شود، خودروهایی طراحی و تولید شود که مورد اقبال بازار جهانی قرار بگیرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح تحول کیفیت شرکت ایران خودرو تصریح کرد: تصمیم ایران خودرو برای اجرای طرح تحول کیفیت را میتوان یک گام رو به جلو در صنعت خودرو ارزیابی کرد و روند اجرای این برنامه ها باید به نحوی تعریف و به مرحله اجرا گذاشته شود که اثرات آن میان مردم محسوس باشد.
آذری معتقد است: استفاده از ظرفیتهای علمی و فنی کشور و نخبگان و حتی فراخوان در راستای ارتقای کمیت و کیفیت خودرو مبتنی بر مدلهای سازمانی یکی از پیشنهادات است. متخصصان و مهندسان داخلی جوان خاصه در حوزه تولید خودرو میتوانند به عنوان مشاور کمک کنند.
وی از برق و فولاد به عنوان دو رکن اساسی در تولید محصولات صنعتی و از ظرفیتهای داخلی یاد کرد و گفت: برق و فولاد دو عامل موثر در تولید خودروی مناسب هستند و از لحاظ منابع انسانی نیز در وضعیت مناسبی قرار داریم که میتواند در صنعت خودروسازی بسیار کمک کننده باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تورم و مدیریت اقتصادی و سیاسی کشور خودرو را به یک کالای سرمایهای تبدیل کرده در حالی که اگر خودرو در کشور ما همانند بسیاری از کشورها یک کالای خدماتی بود، فعالیتها و اقدامات مدیریتی قطعا قویتر دیده میشد، خاطرنشان کرد: علیرغم وجود مشکلات مجموعه عملکرد مدیریت بزرگترین خودروساز خاورمیانه و فعالیتهای انجام شده قابل قبول است و امیدواریم ایشان موفقتر از گذشته عمل کنند و آدرسهایی نیز که ارائه شد میتواند در طراحی مدل سازمانی و در ادامه راه مدیریت ارشد ایران خودرو تاثیرگذار باشد.