خبرگزاری کار ایران

نماینده اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران؛

قیمت پارچه ایرانی گران‌تر از پارچه ترک است/ توزیع بدون واسطه پارچه بازار تنظیم خواهد کرد

قیمت پارچه ایرانی گران‌تر از پارچه ترک است/ توزیع بدون واسطه پارچه بازار تنظیم خواهد کرد
کد خبر : ۱۱۶۰۵۹۳

اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران به منظور تنظیم بازار پوشاک و مدیریت جو روانی بازار اقدام به توزیع پارچه جین و کتان از طریق نساجی خوی کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، در این مراسم،‌ مصطفی پروانه نماینده اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران، عنوان کرد: اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران هر سال در راستای حمایت از اعضای اتحادیه اقدام به توزیع پارچه بدون واسطه به قیمت پایین تراز بازار به تولیدکنندگان می‌کند.

وی با اشاره به افزایش قیمت پارچه و نخ در بازار گفت: در حال حاضر واردات پارچه به مشگل خورده،‌ همچنین افزایش نرخ ارز و گران فروشی برخی از کارخانه‌های نساجی‌ها باعث شده قیمت پارچه های داخلی با پارچه های خارجی برابری کند.

وی ادامه داد: این امر باعث شد اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران به منظور تنظیم بازار پوشاک و مدیریت جو روانی بازار با کارخانه‌های نساجی رایزنی شد تا از طریق سازمان صنعت، ‌معدن و تجارت بخشی از تولیداتشان را بدون واسطه به دست مصرف کننده برسد. همچنین اتحادیه قصد دارد با ادامه این روند پارچه مورد نیاز بازار در ایام عید تامین شود.

وی با بیان اینکه توزیع بدون واسطه پارچه باعث تنظیم بازار خواهد شد، اظهار کرد: هنگامی که پارچه بدون واسطه به دست مصرف کننده برسد باعث می‌شود دست دلالان کوتاه شود این امر باعث کاهش 10 تا 20 درصدی قیمت پارچه خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر مافیای نخ باعث شده قیمت آن افزایش پیدا کند. اما اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران باتوزیع بدون واسطه آن باعث کاهش و تنظیم قیمت آن در بازار شد.

وی در خصوص رایزنی اتحادیه با کارخانه های نساجی برای توزیع پارچه بدون واسطه گفت: طی جلسه ای که در سازمان صنعت، ‌معدن و تجارت با کارخانه‌های نساجی برای گزارش، از آنها درخواست کردیم 5 تا 10 درصد از تولیدات خود را مستقیم در بازار عرضه کنند این امر باعث کاهش قیمت در بازار خواهد شد.

وی با انتقاد از قیمت بالای پارچه در بازار گفت: دولت با یارانه برق و ممنویت واردات از کارخانه های حمایت می کند اما قیمت پارچه ایرانی از ترکیه گران تر است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز