معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری بهارستان:
درب مساجد باید به روی همه مردم باز باشد
کار فرهنگی فعالیتی بسیار سخت و پیچیده و زمان بر است که در شهرستان بهارستان به سبب عدم وجود بسیاری از زیرساختها سختتر و پیچیدهتر است.
اولین نشست هم اندیشی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد شهرستان بهارستان با حضور طاهری معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری بهارستان، جواد گلی، قائم مقام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سرپرست دبیرخانه هیات نظارت و هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان تهران، اسماعیل صادقزاده، مشاور امور فرهنگی و رسانهای فرماندار، قلیزاده، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهارستان و مدیران مسئول کانونهای فرهنگی و هنری مساجد شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ طاهری معاون سیاسی انتظامی فرمانداری بهارستان در این نشست با تاکید بر نقش و جایگاه بسیار تاثیرگذار مساجد در فرهنگ و معنویت جامعه گفت: کار فرهنگی فعالیتی بسیار سخت و پیچیده و زمان بر است که در شهرستان بهارستان به سبب عدم وجود بسیاری از زیرساختها سختتر و پیچیدهتر است.
معاون سیاسی و انتظامی، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و برنامههای فرهنگی در مساجد را یکی از نیازهای جامعه برشمرد و اظهار داشت: مساجد متعلق به مردم است و حضور تمامی سلیقهها و دیدگاهها میتواند به بهبود و ارتقای سطح تاثیرگذاری مساجد کمک کند.
وی در ادامه افزود: باید دیوار و حصاری که برخی به دور مساجد کشیدهاند را برداشت و زمینه و بستر مناسب جهت حضور و مشارکت تمامی مردم را فراهم کرد.
حجت الاسلام جواد گلی، سرپرست دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان تهران، نیز در این نشست با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در تمامی کارها گفت: بیتردید مشارکت مردم در برنامهها و حضور آنان در فعالیتهای فرهنگی و هنری محوریترین اصل در به نتیجه رسیدن آن برنامه هاست و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد با بیش از یکهزار کانون در سراسر استان تهران میتواند یکی از بهترین و مناسبترین نهادها در جلب مشارکت مردم در زمینههای مختلف باشد.
قائم مقام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران ضمن برشمردن فعالیتهای دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری استان تهران، با تاکید بر افزایش کیفیت برنامهها خاطرنشان کرد: با همکاری و همراهی استاندار تهران و فرمانداران شهرستانهای استان تهران، زمینه مناسبی بر گسترش و توسعه فعالیتهای کانونها ایجاد شده است.
وی ادامه داد: متاسفانه امکانات مناسبی در ادارات، دستگاهها و نهادهای مختلف به صورت جزیرهای پراکنده شده است که به دلیل عدم همکاری بین آنها تاکنون زمینه اشتراک منابع و امکانات فراهم نشده است اما باتوجه به پیگیریهای صورت گرفته و تاکید استانداری تهران بر ایجاد زمنیه دسترسی نهادها به امکانات یکدیگر میتوان انتظار داشت تا با تفاهم نامههای منعقده فی مابین دبیرخانه کانونهای مساجد در استان و شهرستانها، بستر مناسبی جهت استفاده از این امکانات برای اعضای کانونها فراهم شود.
در پایان اسماعیل صادقزاده، مشاور امور فرهنگی و رسانهای فرماندار و مسئول امور کانونهای فرهنگی و هنری مساجد شهرستان بهارستان، ضمن تاکید بر لزوم توجه به مساجد به عنوان مهمترین پایگاه اجتماعی و سیاسی و فرهنگی از بدو انقلاب تاکنون گفت: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد میبایست به سمت کیفی سازی برنامههای خود حرکت کنند و با ارتقای سطح فعالیتهای خود زمینه بهرهمندی بیشتر شهروندان را فراهم کنند.
صادقزاده در ادامه با اشاره به لزوم توجه به علم و خلاقیت به عنوان محور هر طرح و برنامه در کانونها ادامه داد: محوریت علم و خلاقیت به عنوان یک اصل در برنامههای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد شهرستان لحاظ خواهد شد و امیدواریم کانونها با استفاده از نخبگان علمی و فرهنگی و هنری بتوانند این اصل را در فعالیتهای خود جاری و ساری کنند چراکه پشتوانه علمی برنامهها ضامن اجرا و بقای هر برنامههای خواهد بود.
وی ضمن تاکید بر برنامه تخصصی تعالی خانواده به عنوان یک برنامه علم محور گفت: برنامه تخصصی تعالی خانواده با استفاده از نظرات کارشناسان و اساتید دانشگاه تهیه و تنظیم شده که در حال حاضر در فاز چهارم اجرای آن قرار داریم.
مشاور امور فرهنگی و رسانهای فرماندار با تشریح برنامههای تعالی خانواده از کانونهای منتخب شهرستان بهارستان جهت اجرا ی این برنامه خواست تا با دقت و براساس برنامههای تنظیمی حرکت کنند و سایر کانونها نیز در این راه با کانونهای منتخب همکاری کنند.