خبرگزاری کار ایران

معاون پارلمانی وزیر ارشاد:

هنر یک واژه مفهومی انسانی و فطری است

هنر یک واژه مفهومی انسانی و فطری است
کد خبر : ۱۴۴۲۱۲

حسین نوش‌آبادی معاون پارلمانی وزارت ارشاد ضمن تبریک سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا با تأکید بر اینکه هنر فی‌ نفسه ارزشمند است، اظهار داشت: هنر یک واژه مفهومی انسانی و فطری است.

حسین نوش‌آبادی معاون پارلمانی وزارت ارشاد ضمن تبریک سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا با تأکید بر اینکه هنر فی‌ نفسه ارزشمند است، اظهار داشت: هنر یک واژه مفهومی انسانی و فطری است.

به گزارش ایلنا، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارشاد با اشاره به اینکه جوامع بشری به هنر و هنرمند ارزش می‌دهد، گفت: روح و فطرت انسان با هنر آمیخته است، فطرت بشری هنر دوست و روح بشر با هنر عجین است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: خداوند متعال خلقت خود را نیز هنرمندانه آفریده است. پروردگار هستی کل آفرینش، آسمان و زمین و هر آنچه که بین آن است را هنرمندانه خلق کرده است.

نوش‌آبادی با تأکید بر اینکه با دقت در پدیده‌های جهان هستی به هنر خداوند در خلقت آن‌ها پی می‌برید و مشاهده می‌کنید که هر عضو جهان آفرینش با هنر زیبا است، ابراز داشت: خداوند متعال انسان را به زیباترین شکل آفرید، تناسب اندام، جایگاه قرار گرفتن آن‌ها و… زیباترین شکل ممکن برای خلق انسان است.

وی در ادامه زیبایی و هنری که در نزول قرآن و کلام خداوند متعال و آیات قرآن کریم وجود دارد را یکی از رمزهای ماندگار قرآن برشمرد و خاطرنشان کرد: آثاری که با هنر عجین باشد ماندگار می‌شود و هنری که در کلام خداوند متعال است سبب تغییر ناپذیر بودن قرآن و ماندگاری کتاب وحی است.

نوش‌آبادی با تاکید بر اینکه اگر هنر نبود انقلاب ما به شایستگی ثبت نمی‌شد، عنوان کرد: هنر سبب ثبت شایسته و زیبا ارائه شدن انقلاب به نسل‌های آینده و جهانیان شده است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارشاد با اشاره به فرمایشات رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران در ارتباط با هنر گفت: امام راحل فرمودند «هنرمندان ارزش‌های جامعه خود و نیازهای جامعه‌اش را در قالب هنر ارائه دهد.»

وی ادامه داد: فردی در هنر می‌تواند موفق باشد که زوایای پنهان جامعه، نیازهای جامعه را هنرمندانه ارائه دهد. هنری ماندگار است که ارزش‌های جامعه، عقاید و باورهای دینی را هنرمندانه ارائه دهد.

نوش‌آبادی اعجاز ظاهری قرآن کریم در کنار اعجاز باطنی قرآن را رمز ماندگاری کتاب وحی خواند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارشاد با تاکید بر اینکه وظیفه هنرمندان سنگین است، بیان داشت: دقت در باورهای جامعه، برداشت درست از حقایق و… سبب جاودانگی هنر می‌شود و اگر در هنر نگاه سطحی باشد و از حقیقت برخوردار نباشد به راحتی از بین می‌رود.

وی ادامه داد: فیلمی ماندگار شد که با ارزش‌های همخوانی داشت. نقاشی ماندگار می‌شود که با روح آدم‌ها عجین بوده است.

ری مهد هنر بوده است / امکانات فرهنگی تهران با توانمندی آن هم‌خوانی ندارد

نوش‌آبادی با ابراز تاسف نسبت به کمبود امکانات فرهنگی در شهرستان ری عنوان کرد: شهرستان ری مهد هنر بوده است و امروز با مشاهده ساختمان محقری که اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ری در آن مستقر است و برخورداری آن از حداقل امکانات متاثر می‌شویم.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارشاد گفت: متاسفانه تا ۱۰ سال پیش از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی محروم بود، خاطرنشان کرد: ۱۰ سال پیش مطرح می‌کردند با وجود وزارت ارشاد در تهران نیازی به اداره کل نیست اما دلسوزان فرهنگ امروز به این نتیجه رسیده‌اند که استان تهران با ۱۷ میلیون جمعیت و توانمندی‌های فراوان، امکانات فرهنگی آن با توانمندی‌های این استان سازگاری ندارد.

آستان حضرت عبدالعظیم(ع) کانون علم و فرهنگ است

وی ابراز امیدواری کرد با تلاش استاندار تهران، فرماندار ویژه ری که شخصیتی علمی و اجرایی است و مسئولیت مهدی ابوالحسنی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری که خود از جامعه هنرمندان است و با همت و تلاش هنرمندان این شهرستان و بهره‌گیری از امکانات موجود و ظرفیت‌های این شهرستان شاهد روزهای درخشانی برای فرهنگ این شهرستان باشیم.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارشاد با تاکید بر اینکه ری ریشه در تاریخ دارد، تصریح کرد: آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) کانون علم و فرهنگ است. رهبر فرزانه انقلاب نیز تاکید فرمودند که قدر این بارگاه ملکوتی را کمتر دانستیم.

این گزارش حاکی است، نخستین نشست و هم‌اندیشی بزرگ هنرمندان انقلاب شهرستان ری همزمان با سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور حسین نوش‌آبادی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هدایت‌اله جمالی‌پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، محمد حسین اسماعیلی معاون امور هنری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مهدی ابوالحسنی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری و جمعی از فرهیختگان، شعرا و نویسندگان شهرستان برگزار شد.

ارسال نظر