دبیر خانه کارگر پاکدشت:
۳۵۰ هزار بیمهشده در پاکدشت از بیمارستان تأمین اجتماعی محروماند
چکیده: همجواری این درمانگاه با سه شهرک عظیم صنعتی و تعداد زیادی از واحدهای کوچک و بزرگ صنعتی دیگر اهمیت تجهیز این درمانگاه را نشان میدهد.
دبیر خانه کارگر پاکدشت خدمات درمانی ملکی تامین اجتماعی در این شهرستان را نامتناسب با جمعیت ۳۵۰ هزار نفری تحت پوشش دانست و گفت: مجموعه امکانات درمانی تامین اجتماعی در این شهرستان، یک درمانگاه به نام «دکتر امانی» است که حتی پاسخگوی نیاز نیمی از مراجعان نیست.
«عوض سلطانی» با اشاره به اینکه این درمانگاه تحت مدیریت بیمارستان ۱۵ خرداد شهرستان ورامین اداره میشود، افزود: بعد از گذشت چندین سال از جداسازی دو شهرستان ورامین و پاکدشت، هنوز مدیریت این درمانگاه به طور مستقل اداره نمیشود.
سلطانی در ادامه خدمات درمانی درمانگاه تامین اجتماعی پاکدشت را بسیار محدود دانست و اظهار داشت: این واحد فاقد پزشک متخصص و امکانات و تجهیزات پزشکی همچون آمبولانس است.
او در ادامه با بیان اینکه مسئولان بایستی قبل از وقوع هر حادثه ناگواری این مرکز درمانی را تجهیز کنند، افزود: همجواری این درمانگاه با سه شهرک عظیم صنعتی و تعداد زیادی از واحدهای کوچک و بزرگ صنعتی دیگر اهمیت تجهیز این درمانگاه را نشان میدهد
این فعال کارگری امکانات درمانی تامین اجتماعی به شهرستانی که بیش از ۶۰ درصد جمعیتاش را کارگران تشکیل میدهند، حائز اهمیت توصیف کرد و گفت: بیمه شدگان تامین اجتماعی در پاکدشت در صورت نیاز به درمان، ناچارند فاصله صدها کیلومتری تا مرکز استان تهران را برای رسیدن به یک بیمارستان مجهز طی کنند که همین مسافت طولانی در بسیاری از مواقع باعثوخیمتر شدن حال بیماران میشود.
او گفت: طبق قانون درمان تامین اجتماعی، در شهرستانهایی که بیش از ۳۰ تا ۴۰ هزار بیمه شده دارند باید بیمارستان تاسیس شود و این در حالیست که پی گیری و مکاتبات فعالان کارگری از جمله خانه کارگر و کانون بازنشستگان این شهرستان برای دریافت امکانات درمانی و بیمارستانی تامین اجتماعی نتیجهای نداشته است.