معاون وزیر ارشاد:
خبرنگاران حلال مشکلاتند
معاون حقوقی و امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خبرنگاران را حلال مشکلات جامعه برشمرد و از آنان خواست در راستای شناسایی معضلات و مشکلات جامعه گام بردارند.
معاون حقوقی و امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خبرنگاران را حلال مشکلات جامعه برشمرد و از آنان خواست در راستای شناسایی معضلات و مشکلات جامعه گام بردارند.
به گزارش ایلنا، حسین نوشآبادی در دیدار جمعی از اصحاب رسانه جنوب شرق تهران با اشاره به اینکه اهالی مطبوعات نگاه دقیقتری به مسائل جامعه دارند، گفت: با توجه به سلسله مراتب اداری، گزارشهای کارشناسی از وضعیت کارهای فرهنگی، هنری، مذهبی، مطبوعاتی و… در شهرستانهای مختلف توسط مسئولان به ما ارائه میشود؛ اما وقتی وارد جامعه هدف میشویم و از نزدیک با اهالی فرهنگ و هنر و مطبوعات به گفتوگو میپردازیم، به نقطه نظرات جدیدی دست مییابیم که ما را در حل مشکلات بسیار کمک میکند.
وی اظهار داشت: در سفرهایی که به استانهای مختلف برای معارفه مدیران کل و برنامههای کاری داریم، سعی میکنیم با اصحاب رسانه و اهالی فرهنگ و هنر در آن استان دیداری داشته باشیم و صحبتها و نظرات آنها را نیز از نزدیک بشنویم و اعتقاد داریم نظرات آنها بسیار کاربردیتر و انتقادات و ایراداتی که ارائه میدهند؛ دقیقتر خواهد بود.
لزوم حمایت از اصحاب رسانه و مطبوعات
معاون حقوقی و امور استانهای وزارت ارشاد گفت: در این شرایط سخت اقتصادی باید از رسانهها حمایت شود و با برنامهریزی دقیق مطبوعات باید به خودکفایی برسند.
وی با بیان اینکه اگر مطبوعات استقلال مالی و اقتصادی داشته باشند در فرایند اطلاعرسانی بهتر ایفای نقش میکنند، افزود: روند انتقاد سازنده میتواند برای بهتر شدن امور به مسئولان کمک کند؛ البته مطبوعات هم باید حریمها را رعایت کنند و از تخریب افراد و نشر اکاذیب خودداری کنند.
وی ادامه داد: انتقاد حق مطبوعات است و همچنین اطلاعرسانی به مردم ضروری است اما نباید مطبوعات به انعکاس مطالبی که مغایر قانون است؛ بپردازند و اگر رسانهای اینطور عمل کند برابر قانون با آن برخورد خواهد شد.
ساماندهی پرداخت یارانه به مطبوعات
نوشآبادی گفت: یکی از مواردی که پیگیری شده، بحثساماندهی پرداخت یارانه به مطبوعات بوده است و از این رو پرداخت یارانه را به مطبوعات قانونمند ساختهایم و در یک چارچوب و با در نظر گرفتن شاخصهایی این یارانه پرداخت خواهد شد.
وی افزود: شاخصهایی که در این زمینه مدّنظر قرار دادهایم، انتشار منظم، تیراژ مطبوعات، چقدر یک نشریه بر مرز قانون حرکت میکند، چقدر در تنویر افکار عمومی تلاش کرده است، اطلاعرسانی به موقع و ایجاد انسجام ملی و حفظ منافع ملی، یک نشریه چقدر در آگاهیبخشی و بالا بردن سطح آگاهی مردم نقش داشته است.