خبرگزاری کار ایران

عذرخواهی رئیس‌نمایشگاه کتاب از کاستی‌های نمایشگاه

عذرخواهی رئیس‌نمایشگاه کتاب از کاستی‌های نمایشگاه
کد خبر : ۱۶۶۸۱۵

به خاطر کاستی‌های این دوره نمایشگاه، از هزاران مشتاق فرهنگ که شایستگی بیشتر از این دارند، پوزش می‌خواهم / در این دوره نمایشگاه، هم در فضای فروشگاهی و هم در فراهم آوردن تسهیلات برای بازدیدکنندگان، گام‌هایی رو به جلو برداشته شد.

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در اختتامیه این نمایشگاه گفت: نمایشگاه کتاب تهران متناسب با شأن مطهر کتاب برگزار شد.

به گزارش ایلنا؛ صالحی در این مراسم گفت: نمایشگاه کتاب یک اتفاق بزرگ فرهنگی است که همه اهالی فرهنگ را به دور خود جمع می‌کند. اگر جشنواره‌ای همچون جشنواره فیلم با حضور بخشی از اهالی فرهنگ برگزار می‌شود، نمایشگاه کتاب جشنواره‌ای است که تمام اهالی فرهنگ را گرد هم می‌آورد، چرا که کتاب شمع محفل فرهنگ است.

رییس بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ضمن تشکر از بانیان این طرح فرهنگی بزرگ که هزاران مشتاق را از سراسر کشور گرد می‌آورد، گفت: با همت برگزارکنندگان ۲۶ دوره پیشین این نمایشگاه، امروز ما وارثاین طرح بزرگیم که مجموعه‌ای عظیم در شکل‌گیری آن نقش داشتند.

صالحی ادامه داد: اگر مؤلفان نبودند یا اگر کمتر می‌نوشتند یا اگر آنچه در دل داشتند روی کاغذ نمی‌آوردند، امروز شاهد این رویداد بزرگ نبودیم.

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با قدردانی از ناشران داخلی و بین‌المللی که در این دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور داشتند، بیان کرد: تشکل‌های نشر پابه‌پای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حتی گاه جلوتر از آن حرکت کردند، زیرا می‌دانستند در این دوره قرار است کار به کاردان سپرده شود.

صالحی با قدردانی از همکاری شهرداری تهران، بانک‌ها و گمرک، افزود: نهادها و سازمان‌های دیگری نیز بودند که بدون همکاری و کمک آنها، کار اجرای نمایشگاه ناقص می‌ماند.

وی نمایشگاه کتاب را با برگزاری بیش از ۲۵۰ نشست تخصصی، یک «آکادمی سیار» خواند و گفت: این نمایشگاه در حیطه فرهنگ مکتوب، با برگزاری چنین نشست‌هایی به عنوان گنجینه‌ای بزرگ مطرح شده است.

صالحی همچنین از سفارتخانه‌ها و نمایندگان آنها در غرفه‌های دوستی ایران و سایر کشورها قدردانی کرد و گفت: این غرفه‌ها سهم قابل توجهی در تعامل فرهنگی ایران با دیگر کشورها داشتند. از افغانستان نیز به عنوان مهمان ویژه بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قدردانی می‌کنیم که حضورش فرصتی برای افزایش ارتباطات میان ۲ کشور شد.

رییس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران سپس ضمن تشکر از دکتر «حسن روحانی» رییس‌جمهوری که این نمایشگاه را افتتاح کرد، گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از برگزاری و در طول برپایی نمایشگاه، حامی این رویداد فرهنگی بودند.

صالحی از همکارانش در نمایشگاه کتاب تشکر کرد و گفت: در این دوره نمایشگاه، هم در فضای فروشگاهی و هم در فراهم آوردن تسهیلات برای بازدیدکنندگان، گام‌هایی رو به جلو برداشته شد.

وی با اشاره به ده‌ها رویداد تأسیسی و تکمیلی در این دوره از نمایشگاه، بیان کرد: سالن یاس و سرای اهل قلم در این دوره تکمیل شدند و تخصصی و موضوعی فعالیت کردند. همچنین سالن‌های ترجمه و دستاوردهای تولید علم، برای نخستین بار راه‌اندازی شدند.

صالحی ضمن اشاره به تلاش‌های فرهنگی برگزارکنندگان این دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای تقویت بُعد تفرجگاهی نمایشگاه برای خانواده‌ها، گفت: در این دوره تلاش شد میان کتاب، مطالعه و لذت، انسی ماندگار برقرار شود و با نگاه‌های ارزشی، اخلاقی و دینی، محیط نمایشگاه، متناسب با شأن کتاب، محیطی مطهر باشد.

وی با بیان اینکه میان وضعیت فعلی و وضعیت مطلوب هنوز فاصله هست، گفت: به خاطر کاستی‌های این دوره نمایشگاه، از هزاران مشتاق فرهنگ که شایستگی بیشتر از این دارند، پوزش می‌خواهم.

رییس بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی»، گفت: انتظار داریم با نگاه رفیع و بلند مقام معظم رهبری، زیرساخت‌های نمایشگاه بیش از پیش با فضای مشتاقانه اهل فرهنگ متناسب باشد.

بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که از ۱۰ اردیبهشت ماه کار خود را آغاز کرد، تا ساعت ۲۰ امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت پذیرای بازدیدکنندگان است.

مراسم اختتامیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با سخنرانی علی لاریجانی(رئیس مجلس شورای اسلامی) در مجموعه جنوبی مصلی بزرگ امام خمینی(ره) آغاز شده است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز