خبرگزاری کار ایران

کتاب راهبردهای مقام معظم رهبری به چاپ سوم رسید

کد خبر : ۱۶۶۰۷۲

کزازی در آیین رونمایی از کتاب «بازنوشت شاهنامه فردوسی» پیشینه ایرانی‌ها را در گرو فردوسی و شاهنامه دانست و گفت: هر ایرانی وامدار «شاهنامه» فردوسی است و بر آنهاست که به شیوه شایسته این وام را قدر بدانند.

چاپ سوم کتاب «واجب فراموش‌شده» شامل راهبردهای مقام معظم رهبری در زمینه امر به معروف و نهی از منکر منتشر شد.

به گزارش ایلنا؛ کتاب «واجب فراموش‌شده» را انتشارات «خیزش نو» منتشر کرده است.

در این کتاب در بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره امر به معروف و نهی از منکر آمده است: «من می‌خواهم این واجب فراموش‌شده اسلام را به یاد شما و ملت ایران بیاورم: امر به معروف و نهی از منکر. همه آحاد مردم باید وظیفه امر کردن به کار خوب و نهی کردن از کار بد را برای خود قائل باشند.»

× رونمایی از کتاب «معلم ۹۲»

کتاب «معلم ۹۲» به قلم «علیرضا منصوریان» سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در خانه فرهنگ ایثار و مقاومت، واقع در سالن چشم‌انداز نمایشگاه کتاب رونمایی شد.

این کتاب داستان معلم مریوانی را بازگو می‌کند که برای همدردی با یکی از دانش‌آموزان خود که به تاسی مبتلا شده بود، موهای سر خود را تراشید.

× انتشار جلد چهارم «حکمه الاشراق» سهروردی

جلد چهارم «حکمه الاشراق» سهروردی با شرح «قطب‌الدین شیرازی» با تصحیح و مقدمه «نجفقلی حبیبی» و زیر نظر آیت‌الله «سیدمحمد خامنه‌ای» منتشر شد.

× هر ایرانی وامدار شاهنامه فردوسی است

«میرجلال‌الدین کزازی» در آیین رونمایی از کتاب «بازنوشت شاهنامه فردوسی» پیشینه ایرانی‌ها را در گرو فردوسی و شاهنامه دانست و گفت: هر ایرانی وامدار «شاهنامه» فردوسی است و بر آنهاست که به شیوه شایسته این وام را قدر بدانند.

این عضو هیات امنای بنیاد فردوسی، در این نشست که صبح سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در سالن سرای اهل قلم برگزار شد، اظهار کرد: شاهنامه فردوسی نامه سپند و اهورایی هزاره‌های فرهنگ و منش ایرانی است و پیشینه هر ایرانی در گرو آن است و بر اوست که به شیوه‌ای شایسته این وام را قدر بداند.

کزازی درباره «بازنوشت شاهنامه فردوسی» گفت: در این متن تلاش شده داستان‌های شاهنامه به نثر برگردانده شود و این اثر نخستین بار با نام «دفتر دانایی و داد» از سوی انتشارات معین به چاپ رسید. آنچه امروز رونمایی می‌شود، چاپ دیگر این متن است که انتشارات زرین و سیمین به شیوه‌ای هنری و چشم‌نواز منتشر کرده است.

این استاد ادبیات در توضیح دلیل نگاشتن این مجموعه گفت: هدف من از نوشتن این کتاب برقراری پیوند و آشنایی ایرانیان امروز با جهان شاهنامه بود، آن هم در زمانی که روزگار شتاب و بی‌زمانی است.

«قدمعلی سرامی» نیز در این نشست، شاهنامه را کتابی خواند که تمامی متفکران قبلی چه آنان که این اثر را ارج ننهادند و چه آنان که این اثر را مورد عنایت قرار دادند، از آن بهره گرفته‌اند و در امثال، قصص، فرهنگ عامه و همه گونه‌های ظاهری شعر، حضور فردوسی و اثر ارجمندش احساس می‌شود.

این استاد دانشگاه و شاهنامه‌پژوه ادامه داد: شاهنامه فقط حماسه نیست، بلکه سرشار از ادب تعلیمی، غنایی و طنز است، به گونه‌ای که در تمامی ژانر‌ها و انواع ادبی حضور شاهنامه به عنوان بنیانگذار رویت می‌شود و این اثر سرآغاز ادبی در ادبیات فارسی است.

«مجتبی حسن بیگی» نیز در این نشست به نقالی از قسمت‌هایی از شاهنامه فردوسی پرداخت.

در پایان این نشست، با حضور «محمدعلی داوودپور» مدیر انتشارات زرین و سیمین و صاحب نظران و اندیشمندان، از مجموعه دوجلدی «بازنوشت شاهنامه فردوسی» به قلم می‌رجلال‌الدین کزازی رونمایی شد.

× سالن یاس از مفید‌ترین بخش‌های نمایشگاه کتاب است

امام جمعه کرج گفت: اهالی کتاب به دنبال عناوین تازه هستند و سالن یاس از مفید‌ترین بخش‌های نمایشگاه برای این منظور است.

حجت الاسلام «سیدمحمدمهدی حسینی همدانی» افزود: کسانی که اهل کتاب و کتابخوانی هستند، بیشتر برای دیدن تازه‌های نشر به نمایشگاه کتاب تهران مراجعه می‌کنند. به همین دلیل سالن یاس یکی از بهترین بخش‌های نمایشگاه است. من هر سال ابتدا به این سالن مراجعه می‌کنم و پس از یافتن کتاب‌های موردنظر، برای خرید آن‌ها به شبستان می‌روم.

وی افزود: نخستین کاری که باید برای برگزاری بهتر نمایشگاه کتاب تهران انجام داد، تغییر مکان آن است. شبستان برای نمایشگاه مکان مناسبی نیست. تهران پایتخت یک کشور اسلامی است و به همین دلیل، در این مورد باید به آن توجه ویژه شود.

امام جمعه کرج همچنین درباره لزوم برگزاری نمایشگاه‌های استانی اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب در هر استانی لازم است و موجب توسعه فرهنگی آن استان می‌شود.

حسینی همدانی افزود: نمایشگاه‌های استانی می‌تواند باعثتوسعه فرهنگ کتابخوانی می‌شود، زیرا یکی از نکات تاثیرگذار بر این موضوع در دسترس بودن کتاب است.

به گفته وی، برای برگزاری نمایشگاه‌های استانی باید بودجه بیشتری اختصاص داده شود تا نمایشگاه‌های استانی بیشتری امکان برپایی داشته باشند.

× ۲ نشست تخصصی با حضور غلامعلی حدادعادل در نمایشگاه کتاب

«غلامعلی حدادعادل» برای شرکت در ۲ نشست تخصصی، چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت به نمایشگاه کتاب تهران می‌آید.

نخستین نشست با عنوان «رونمایی از کتاب زبان فارسی افغانستان» با حضور حدادعادل، «علی رواقی» و «محمد سرور مولایی» در ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه برگزار می‌شود.

«بررسی واژگان فارسی(هزار واژه)» دومین نشست تخصصی است که حدادعادل به همراهی «نسرین پرویزی» و «حسن قریبی» در آن سخنرانی می‌کنند. این نشست در ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه برگزار می‌شود.

سالن سرای اهل قلم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران محل برگزاری این ۲ نشست است.

× نشست تخصصی تبیین شعار سال در عرصه فرهنگ بین‌الملل

شعار «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» در نشست تخصصی صبح سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در سرای بین‌الملل اهل قلم تبیین و بررسی شد.

در این نشست «سعید الفتی» معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران و «احمد اسفندیاری» معاون امور بین‌الملل بسیج مستضعفین سخنرانی کردند.

الفتی در این نشست، ضمن بیان اینکه در ۱۰ سال گذشته در آغاز هر سال، مقام معظم رهبری شعاری را به عنوان شعار سال مطرح کرده‌اند، گفت: این شعار‌ها در جامعه ما نهادینه شده‌اند و مسئولان باید بیش از پیش برای تحقق آن‌ها اهتمام داشته باشند.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که گفته‌اند برای ترمیم اقتصاد باید باورهای دینی را درست کرد، افزود: ما با تقویت فرهنگ، می‌توانیم در راه اقتصاد مقاومتی قدم برداریم.

الفتی در امور ایثارگران تصریح کرد: «عزم ملی» در این شعار به اراده مردم اشاره دارد و منظور از «مدیریت جهادی» همگامی مدیران و مسئولان مملکت با مردم برای پیشبرد فرهنگ و اقتصاد است.

اسفندیاری نیز در تبیین شعار سال گفت: جهاد در اسلام امری مقدس است و جهاد کشور ما جهادی اقتصادی و فرهنگی است.

معاون امور بین‌الملل بسیج مستضعفین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سال ۹۰ گفت: همان‌طور که رهبری معظم انقلاب مسئولان را از غفلت در روحیه جهادی و ایثار منع کرده‌اند، ما باید با اهتمام به فرمایش‌های ایشان، در تقویت روحیه جهادی بکوشیم.

وی ادامه داد: مدیران جهادی در عرصه بین‌الملل باید در صدد رفع موانع و تهاجمات فرهنگی علیه اسلام باشند.

اسفندیاری در پایان سخنانش مدیران را به بهره‌برداری از نیروی جوانان مؤمن و پرشور اسلامی و پیشکسوتان عرصه اقتصادی و فرهنگی تشویق کرد.

× دیدار مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با رئیس نمایشگاه

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران عصر امروز با حضور در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، با «سیدعباس صالحی» معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه کتاب دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

«برزین ضرغامی» عصر سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت، با حضور در مصلای امام خمینی(ره) با معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این دوره نمایشگاه کتاب تهران، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، حجت الاسلام «محمد عبداللهیان» مدیر مؤسسه معارف اسلامی امام رضا(ع) نیز حضور داشت.

ضرغامی و حجت الاسلام عبداللهیان پس از دیدار با صالحی، برای بازدید از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، به شبستان رفتند.

× خوراکیان به نمایشگاه کتاب آمد

«امیر خوراکیان» مشاور «محمدباقر قالیباف» شهردار تهران در امور تشکل‌های مردمی عصر سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه به بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آمد.

خوراکیان با حضور در مصلای امام خمینی(ره) از این رویداد فرهنگی بازدید و با «سیدعباس صالحی» معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وی از برگزارکنندگان بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، قدردانی کرد.

× رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از نمایشگاه کتاب بازدید کرد

حجت الاسلام «احمد واعظی» رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با حضور در مصلای امام خمینی(ره) از این رویداد فرهنگی بازدید و با «سیدعباس صالحی» معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه کتاب، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

واعظی در این دیدار اظهار کرد: استقبال از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بسیار زیاد و در مقایسه با سایر کشور‌ها قابل توجه است.

وی ادامه داد: در کشورهای دیگر، فضای نمایشگاه‌ها مختص صرفاً نمایش کتاب است و فروش ندارند، اما در ایران، در کنار فروش، قرار گرفتن در فضای نمایشگاهی بسیار ارزشمند است.

بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از ۱۰ تا ۲۰ اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برپاست.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز