کنگره ملکوتیان صحنه با رونمایی از تمبر یادمان به پایان رسید
حسین مسافرآستانه گفت: از یاد نبریم هنرمندی مانند شهید کشتکار همان زمان معتقد بود با هنر نمایش میتوانیم جهت آنتنها را تغییر دهیم.
مراسم اختتامیه کنگره «ملکوتیان صحنه» صبح امروز – ۱۲ آذرماه - با رونمایی از تمبر یادبود ۴۵۰ شهید تئاتر کشور در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی فدک شهر اردبیل برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین مسافرآستانه؛ دبیر کنگره ۴۵۰ شهید تئاتر کشور باعنوان «ملکوتیان صحنه» در این برنامه ضمن قدردانی از مسئولان و هنرمندان حاضر در مراسم اختتامیه اظهار داشت: گروهی از بچههای این مرز و بوم در دورههای مختلف صورت خود را سیاه میکردند و روی صحنههای تئاتر در نقشهای مختلف حاضر میشدند تا از شرافت اجتماعی بگویند که در این راه سختیهای زیادی کشیدند.
وی ادامه داد: این هنرمندان تهمتهای زیادی شنیدند تا قدمی در راه تکامل اجتماع خود بردارند. اما زمانی فرارسید که باید توانایی خود را در صحنه عملی ایستادگی دربرابر دشمن نشان میدادند که آنها نیز قدم پیش گذاشتند تا صحنه آخر زندگی را بازی کنند و بسوی معبود خود بشتابند.
آستانه با بیان اینکه برگزاری این کنگره گوشزدهای به همراه دارد، خاطرنشان کرد: نخستین نکتهای که یادآوری میشود برای ما جامعه هنری است تا رسالت خود را فراموش نکنیم.
وی سپس به اظهارات یکی از هنرمندان شهید اشاره کرد و توضیح داد: از یاد نبریم هنرمندی مانند شهید کشتکار همان زمان معتقد بود با هنر نمایش می توانیم جهت آنتن ها را تغییر دهیم. این شهید هنرمند آن زمان در کنار نبرد سخت به فکر جنگ نرمی بود که امروز به کار می آید.
دبیر دمین کنگره ملکوتیان صحنه با تاکید بر اینکه نفس شهدا ارزشهای خود را برای همیشه در جامعه ماندگار کرده؛ اظهار داشت: برگزاری این کنگره از مدتها قبل در بسیج هنرمندان مطرح بود و برای هنرمندان شهید عرصههای مختلف درنظر گرفته شد که نخستین دوره هم به شهدای عکاس اختصاص داشت. در آینده هم برگزاری ۲۰۰۰ شهید را برگزار خواهیم کرد و امیدوارم ما را به رسالت هنری پایبندتر کند.
آستانه؛ صحبتهای خود را با خواندن یک دو بیتی از شاعر بسیجی غلامرضا رحمدل درباره پیوند عاشورا و دفاع مقدس به پایان رساند.
همچنین با حضور سردار علی فضلی(جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین) در این مراسم از تمبر کنگره ملکوتیان صحنه رونمایی شد.
پخش قطعه موسیقی باعنوان «پلاک» به آهنگسازی و خوانندگی ذکریا پارسا مجد با موضوع هنر نمایش یکی دیگر از بخشهای جنبی این مراسم بود.
کوروش زارعی، کارگردان نمایش نیز در این مراسم میثاق نامه هنرمندان تئاتر را برای حاضران خواند.
محمد حیدری(مدیر موزه سینمای ایران)، مجید سرسنگی(مدیرعامل خانه هنرمندان ایران)، شهرام کرمی(مدیر مرکز هنرهای نمایشی شهرداری تهران)، مهدی شفیعی(مشاور مطالعات و برنامه ریزی معاونت امور هنری)، مهدی افضلی(مدیرعامل موسسه توسعه هنرهای معاصر)، بهروز بقایی، کوروش زارعی، جلیل فرجاد، محمود عزیزی، سیروس ابراهیمی، علی سلیمانی سرنسری، حمید ابراهیمی، جواد نوری، محمدهادی عطایی، سیدصادق موسوی، خیراله تقیانی پور، اتابک نادری، عطیه غبیشاوی، وحید لک، یعقوب صدیق جمالی، جهانگیر الماسی، جهانبخش سلطانی، محمود فرهنگ و نصراله قادری ازجمله مسئولان و هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.