خبرگزاری کار ایران

پی‌گیری بازسازی تئاترشهر در گفتگو با اتابک نادری؛

حراست از بنای تئاترشهر وظیفه ملی است

حراست از بنای تئاترشهر وظیفه ملی است
کد خبر : ۱۱۷۳۵۳

نگرانی در زمینه تامین امنیت تماشاگران را در دیدارهای صورت گرفته با آقای مرادخانی مطرح کردم که قرار شد موافقت‌های شفاهی به صورت مکتوب نوشته شود تا قابل پی‌گیری جدی باشد.

ایلنا: مدیر مجموعه تئاترشهر از مذاکرات صورت گرفته با معاون هنری برای دریافت بودجه سالانه حفظ و نگهداری تئاترشهر خبر داد و حراست از این مراثملی را وظیفه‌ای ملی دانست که نهادهای دیگر را نیز موظف به توجه ویژه می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، اتابک نادری با بیان اینکه علی مرادخانی نگاه ویژه‌ای به مباحثمطرح شده درخصوص رسیدگی به بنای تئاتر شهر از خود نشان داده است، گفت: بنای تئاترشهر به عنوان میراثفرهنگی کشور به ثبت رسیده و با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد نیازمند در نظر گرفتن بودجه‌ی ویژ‌ه‌ای برای حفظ و نگهداری است. طبق پی‌گیری‌های مدیرکل مرکزهنرهای نمایشی از ابتدای سال موافقت‌هایی برای اختصاص این بودجه صورت گرفته بود و من هم موارد مورد نظر به ویژه در زمینه تامین امنیت تماشاگران را در دیدارهای صورت گرفته با آقای مرادخانی مطرح کردم که با نظر ایشان قرار شد موافقت‌های شفاهی به صورت مکتوب نوشته شود تا قابل پی‌گیری جدی باشد.

وی با تاکید بر نگرانی خود درخصوص حراست و حفظ امنیت علاقه‌مندان و تماشاگران حاضر در مجموعه تئاترشهر تصریح کرد: نکاتی مانند سیستم اطفاء حریق، زنگ خطر و نصب تابلوهای راهنمای خروج اضطراری داخل راهروهای مجموعه از نکاتی بود که به طور جدی فکر من را به خود مشغول کرده و از طریق دفتر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درحال پی‌گیری است.

مدیر سابق تماشاخانه " سنگلج " ضمن اشاره به مسائل امنیتی دیگری که ساختمان با آن مواجه است، اظهار داشت: درحال حاضر به علت بی‌توجهی و ریختن نخاله‌ بازسازی‌های گذشته با وزن بالا بر بام مجموعه، نصب سازه روی بام، عایق‌بندی پشت بام دچار آسیب‌دیدگی شده که با توجه به بارندگی‌های پیش‌رو موجب ورود آب به داخل ساختمان خواهد شد. نکته قابل توجه اینجاست که در صورت نفوذ آب به ساختمان میزان آسیب احتمالی قابل پیش‌بینی نیست چون امکان دارد آب با کابل‌های برق تماس پیدا کند که بسیار خطرناک خواهد بود.

وی افزود: نرده‌های اتاق فرمان، درزگیری کل بنا و نصب درب‌های استاندارد از دیگر مواردی هستند که متاسفانه تا امروز مغفول مانده و باید مورد توجه جدی قرار بگیرند. ما هنگام فعالیت‌های فنی و عمرانی سطح شهر همواره تابلوی اول ایمنی بعد کار را می‌بینیم و این درحالی است که چنین رویکردی باید در زمینه کارهای هنری مثل تئاتر که از جنبه‌های فنی هم برخوردار است مورد توجه جدی باشد اما تئاترشهر از نظر توجه به این شعار بسیار عقب به نظر می‌رسد.

نادری با تاکید بر اینکه آنچه در تئاترشهر صورت می‌گیرد را نه بازسازی، بلکه باید به عنوان بازنگری اصولی درنظر بگیریم؛ گفت: در صورت وقوع یک اتفاق ناخواسته، حتی افرادی که شناخت کافی از مجموعه دارند به راحتی نمی‌توانند راه خروج را پیدا کنند و هیچ راه خروج اضطراری در مجموعه وجود ندارد که بسیار نگران کننده به نظر می‌رسد. به طوری که حاضرم نصب تابلوها و علائم خروج را حتی به صورت شخصی تامین کنم.

مدیر مجموعه تئاترشهر همچنین به درخواست خود از علی مرادخانی، معاون هنری وزارت ارشاد برای بازدید و اطلاع از مشکلات بنا اشاره کرد و افزود: در دیدارهای دوجانبه‌ای که صورت گرفت از ایشان خواستم بازدید اصولی از بنا داشته باشند تا از کم و کیف مسائل مطلع شده و در جریان امرور قرار بگیرد که با موافقت مواجه شد. اما به هرحال امیدوارم در شش ماه دوم سال با مشکلات کاهش بودجه و موارد دیگر مواجه نباشیم تا موارد به صورت کامل پی‌گیری شود.

وی با ابراز امیدواری از تعیین بودجه‌ سالانه که جدای از منابع دفتر عمرانی برای حفظ و نگهداری بنا در اختیار مدیریت تئاترشهر گذاشته شود، اظهار داشت: مجموعه تئاترشهر برای ارائه خدمات مفید و استاندارد به تماشاگران و میهمانان خود نیازمند در اختیار داشتن ردیف بودجه معین سالانه است، سال‌ها از عمر این بنا می‌گذرد و رویدادهای زیادی را نیز میزبانی می‌کند. به همین دلیل باید چنین امکانی داشته باشیم تا در صورت بروز معظل آن را در کمترین زمان ممکن برطرف کنیم.

نادری در پایان گفت: تئاترشهر یک بنای ملی است و حفظ و نگهداری از آن هم وظیفه ملی است. به همین علت من علاوه بر گفتگو با معاون هنری، مسئولان نهادهای دیگر از جمله شهردار محترم منطقه و مجموعه مترو تهران را در جریان مسائل قرار دادم و از همه درخواست کردم برای حفظ این میراثما را یاری کنند. تئاترشهر یک نمای بیرونی و یک نمای درونی دارد که امیدوارم با رویکرد و نگاه مثبت مدیران اتفاق‌های خوبی در راه باشد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز