مدیر مرکز مطالعات استراتژیک عراق:
نصب پرچم همجنسگرایی در عراق، دیکته سیاسی رسانههای غربی است/ آمریکا بیشترین نقش را در تبلیغ ضد ارزشها داشته است
مدیر مرکز مطالعات استراتژیک عراق تاکید کرد که بدون تردید هدف دفتر اتحادیه اروپا در نصب پرچم همجنسگرایی تحریف افکار جامعه و تجاوز به ارزشهای آن برای تمرکز زدایی از جنایتهایی است که کشورهایشان علیه سایر ملتها مرتکب شدهاند.
دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در عراق، روز گذشته- یکشنبه- پرچم همجنسگرایان را به صورت رسمی در داخل خاک عراق و برای اولین بار در این کشور برافراشت.
نمایندگی اتحادیه اروپا در عراق در حساب رسمی خود در توییتر اعلام کرد که همزمان با سفارت کانادا، سفارت انگلیس در عراق و دفاتر نمایندگی اتحادیه اروپا در جهان در بغداد نیز پرچم رنگین کمان (پرچم همجنسگرایان) را به مناسبت روز جهانی مبارزه با همجنسگرا هراسی و تغییر جنسیتی برافراشته و توجهها را به حقوق همجنسگرایان معطوف کردهاند. این اقدام با واکنشهای تند و غضبآلود مسئولان و مردم عراق مواجه شد و احزاب سیاسی و محافل اجتماعی آن را به شدت محکوم کردند.
در همین راستا، «محمود الهاشم»، کارشناس سیاست خارجه عراق و مدیر مرکز مطالعات استراتژیک در تشریح دلایل و زمینههای این اقدام ناهنجار در گفتوگو با خبرنگار ایلنا گفت: دلایل و عوامل چنین اقدامی ریشه در خاک عراق ندارد، بلکه مجموعهای از تأثیرات است که از طریق رسانههای غربی القا و دیکته شده و این رسانهها غالباً فعالیتهای این نوع بیماری را که اغلب توسط غرب تولید میشود، منتقل کرده و سعی میکنند آن را به عنوان نوعی آزادی به بازار عرضه کنند.
الهاشمی تاکید کرد که بدون تردید هدف چنین اقدامی تحریف افکار جامعه و تجاوز به ارزشهای آن برای تمرکز زدایی از جنایتهایی است که کشورهایشان علیه سایر ملتها مرتکب شدهاند.
وی گفت: شکی نیست که بارها در عراق چه از طریق شبکههای اجتماعی و چه در اثنای تظاهرات ماه اکتبر که پرچم همجنسگرایان روی رستوران ترکیه برافراشته شده و تعجب همه را برانگیخت، هشدارهای فراوانی نسبت به این موضوع داده شد. البته سفارت آمریکا در فعالیتها و از طریق سازمانهای پشتیبانی کننده از آن نیز بیشترین نقش را در تبلیغ چنین ضد ارزشی داشته است.
این کارشناس عراقی تاکید کرد که صحنه ظهور پرچم همجنسگرایی با واکنشهای خشمآلود در محافل دولتی و پارلمانی و همچنین محافل مردمی روبهرو شد و معترضان به دلیل شرایط ناشی از اپیدمی کرونا به استفاده از بسترهای رسانهای موجود برای ابراز محکومیت و عصبانیت خود نسبت به اقدام دفتر اتحادیه اروپا در برافراشتن این پرچم شرمآور که کمترین توصیف برای آن منزجر کننده و چندشناک است، بسنده کردند.
وی گفت که این اقدام شنیع، تجاوز به ارزشهای امت اسلامی و به طور کل، ارزشهای جامعه به شمار میرود چنانکه احزاب سیاسی نیز آن را محکوم کرده و خواستار اخراج سفرایی شدند که دست به چنین اقدامی زدند.
الهاشمی تاکید کرد که دولت عراق نیز از طریق وزارت امور خارجه اقدام دفتر اتحادیه اروپا برافراشتن پرچم همجنسگرایی را محکوم کرده و آن را خارج از ارزشها و هنجارهای دیپلماتیک برشمرده است.
وی گفت: دولت عراق تاکید کرده است که وظیفه نمایندگان دیپلماسی برافراشتن پرچمی نیست که هیچ ارتباطی با فلسفه وجودی آن در کشور میزبان ندارد. چنانکه مراجع و قوانین بینالمللی، هیئت دیپلماتیک را فقط موظف به نصب پرچم آن کشور نه هیچ پرچم دیگری میکند.
الهاشمی تاکید کرد دولت عراق به سفرای این کشورها هشدار داده است که اگر این پرچم را پایین نیاورند اقدامهایی علیه آنها اتخاذ خواهد شد.
وی گفت که هنجارها و چارچوبهای بین المللی ایجاب میکند که کشوری که سفارت یا نمایندگی دیپلماتیک دارد، به ارزشهای کشور میزبان احترام بگذارد، به ویژه اینکه جامعه عراق با تمام مذاهب و فرقههای خود این نوع اقدامهای شرمآور را رد کرده و آن را تجاوز به دین و ارزشهای خود میداند.
این کارشناس عراقی تاکید کرد که چنین اقدام شنیعی همچنین حاکمیت کشور را نقض کرده است، زیرا قوانین بین المللی اجازه نمیدهد پرچمی غیر از پرچم سفارت بالا برده شود.
وی گفت: در پایان تأکید میکنیم که واکنشهای خشمآلود مردم عراق به طور کل و دولت به طور خاص تاکید میکند که پروژه آمریکایی که در تلاش برای رواج رذیلتهای اخلاقی در محافل اسلامی است، هرگز موفق به تحقق اهداف خود نخواهد شد بلکه بر عکس به شدت محکوم و رسوا میشود.