یادداشت اختصاصی از رهبر جریان دموکراتیک مصر:
انقلاب مصر نقطه عطف تاریخ ملت است/ ثمره انقلاب در گذر زمان به بار خواهد نشست
یکی از رهبران جریان دموکرات مصر و کارشناس مسائل سیاسی آفریقا تأکید کرد که انقلاب مصر یکی از نشانهها و تمایزهای مهم تاریخ ملت این کشور بوده و بهرغم ناکامی¬های آن باید گفت که انقلابها ثمره خود را در بازه زمانی کوتاهمدت برداشت نخواهند کرد و گذر زمان گواه این ادعا خواهد بود.
انقلاب یازدهم فوریه ۲۰۱۱ مصر پس از انقلاب مردم تونس آغاز شد و به مجموعه تحولاتی گفته میشود که از بیست و پنجم ژانویه، کناره گیری «حسنی مبارک» دیکتاتور سابق این کشور تا یازدهم فوریه به طول انجامید. این انقلاب که در ادامه موج تحولخواهی بهار عربی به وقوع پیوست، به تغییر حکومت منجر شد و رأس هرم قدرت را سرنگون کرد. در نتیجه برای نخستین بار رئیسجمهوری مصر از طریق انتخابات تعیین شد. اما ناکارآمدی طرحهای دولت روی کار آمده خیلی زود باعث افزایش انتقادات از عملکرد آن شد و در نتیجه این تحولات، سران نظامی بار دیگر از طریق کودتا دولت منتخب را سرنگون کردند.
این انقلاب نقطه عطفی در مراحل اولیه برای بیداری کشورهای عربی بود اما این انقلاب کامل نشد؛ چراکه این کودتای نظامیان باعث شد تا انقلاب مصر به نوعی به نقطه صفر برگردد و بیداری صورت گرفته در این کشور منحرف و متوقف شود.
«جرج اسحاق»، یکی از رهبران جریان دموکراتیک مصر و تحلیلگر مسائل سیاسی آفریقا طی یادداشتی اختصاصی برای ایلنا نوشت:
انقلاب ۱۱ فوریه انقلابی است که در وجدان آگاه مردم مصر باقی خواهد ماند و ملت مصر هرگز آن را فراموش نخواهند کرد.
این انقلاب یکی از نشانهها و تمایزهای مهم تاریخ ملت مصر است و به رغم ناکامیهای آن اما باید گفت که انقلابها ثمره و محصول خود را در بازه زمانی کوتاهمدت برداشت نخواهند کرد و گذر زمان گواه این ادعا خواهد بود.
مردم مصر، شهدا و مجروحان انقلاب یازدهم فوریه و بهایی که بابت آن پرداخت کردند را هرگز فراموش نخواهند کرد.
ما در سالگرد انقلاب خونین مردم مصر خواستار آزادی همه زندانیانی هستیم که عقاید و اندیشههای خود را به صورت صلح آمیز بیان کردهاند.
همزمان همچنین خواهان گشوده شدن عرصه کلی و اعطای فرصت به مخالفان برای بیان هر چه بهتر دیدگاهها و آرای خود و اعطای آزادی بیشتر به مردم مصر هستیم.