سرقت اطلاعات نیروی دریایی آمریکا توسط هکرهای دولت چین
منابع خبری آمریکا از سرقت اطلاعاتی خطرناکی توسط جاسوسهای چینی خبر دادند.
به گزارش ایلنا به نقل از اسکای نیوز، هکرهای دولت چین مقدار زیادی اطلاعات حساس نیروی دریایی امریکا را هک کردند. این اطلاعات شامل نقشههای سری برای پیشرفت و توسعه نوع جدیدی از موشکهای ضد کشتی است که در داخل زیر دریایی پرتاب میشود.
این منبع افزود که این سرقت و نفوذ توسط هکرهایی که در وزارت امنیت چین کار میکنند، در ماههای ژانویه و فوریه انجام شده است.
واشنگتنپست نیز در اینباره اعلام کرد که این هکرها توانستند ۶۱۴ گیگابایت از دادهها را سرقت کنند و این دادهها علاوه بر دادههای پروژه اژدهای دریایی شامل اطلاعاتی از حسگرها و دادههای مرتبط به سیستمهای رمز نگاری است.
پنتاگون اطلاعات زیادی از پروژه اژدهای دریایی که سال ۲۰۱۲ راه اندازی شده، منتشر نکرده است و فقط اعلام کرد که این پروژه در راستای هماهنگسازی تکنولوژی نظامی کنونی با کاربردهای جدید است.
بنا بر درخواست نیروی دریایی آمریکا، واشنگتن پست جزئیات این موشک جدید ضد کشتی را ارائه نداد و این منبع فقط اشاره کرده است که این موشک سریعتر از صوت است و امکان پرتاب آن از داخل زیردریایی وجود دارد.
سخنگوی نیروی دریایی آمریکا با اشاره امکان خطرهای امنیتی بالقوه توضیحات بیشتری نداد و به این نکته اکتفا کرد که پنتاگون قصد هماهنگ کردن خود با تهدیدات سایبری را دارد.
همچنین پنتاگون اعتراف کرده بود که این هکرها توانستند اطلاعات مهم مرتبط به هواپیمای اف ۳۵ و سیستم ضد موشک را سرقت کنند.
محاکمه جاسوس
به دنبال این خبر دادگاه امریکا اعلام کرد که هیات منصفه اتحادیه روز جمعه افسر سابق سازمان سیا را به جاسوسی و انتقال پروندههای سری به چین محکوم کرد.
رویترز گزارش داد که این دادگاه در گزارشی «کیفین مالوری» ۶۱ ساله را به انتقال اطلاعات دفاعی محکوم کرد و به همین سبب و به خاطر اتهامهای دیگر، دادگاه در تاریخ ۲۱ سپتامبر حکم حبس ابد را برای وی صادر میکند.
بر اساس این گزارش، مسئولان به چهار سند دست پیدا کردند. سه سند مربوط به اطلاعات سری ذخیره شده روی تلفن همراه است. یکی از سندهای موجود در تلفن همراه شامل اطلاعات منحصر به فردی است که هویت منابع انسانی که به دولت آمریکا کمک میکنند را نشان میدهد.